Ads Top

«Έγκλημα» με τη ρήτρα στον ΠΑΟΚ!


Μία αβλεψία ή ένας λάθος χειρισμός στον προγραμματισμό κινδυνεύουν να αποβούν μοιραία - Μπορεί να χαθεί με μόλις 1 εκατ. ευρώ ο παίκτης!
Στον ΠΑΟΚ, οι προτεραιότητες τη δεδομένη στιγμή μοιάζει να είναι τελείως διαφορετικές. Και συνεπώς, όσα και ό,τι ερωτήματα τέθηκαν τις τελευταίες ώρες, ήταν μάταιο να περιμένει κανείς απάντηση.
Πάλι καλά όμως που το ψάξιμο δίνει απαντήσεις ακόμη και όταν αυτές των αρμοδίων περισσότερο περιπλέκουν την κατάσταση, παρά την ξεμπερδεύουν.

Εδώ βέβαια θα πει κανείς πως ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και τελικός υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν τον Απρίλιο, ο Γιώργος Σαββίδης, είχε σε διαδικτυακό του ποστάρισμα γράψει όταν γίνονταν λόγος για το (ανύπαρκτο έτσι κι αλλιώς) ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Λημνιό πως ο Ελληνας εξτρέμ δεν παραχωρείται ούτε με 20 εκατ. ευρώ, την ώρα που η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 15. Συνεπώς, θα ήταν μάλλον φιλόδοξο να περίμενε κανείς ακρίβεια στα όσα έχουν διαρρεύσει για την περίπτωση του μεγάλου ταλέντου των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, του Γιώργου Κούτσια.

Οποιος όμως ψάχνει, βρίσκει. Το buy out λοιπόν του 16χρονου επιθετικού δεν είναι 4 εκατ. ευρώ, όπως αρκετές φορές στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ έχουν τονίσει. Είναι (και παραμένει) 1 εκατ. ευρώ. Μικρό για το ταλέντο και το εύρος των ενδιαφερόμενων του 16χρονου επιθετικού, γι’ αυτό και βασική – όσο και να φαίνεται περίεργο – προτεραιότητα των ανθρώπων του «δικεφάλου» είναι η αναπροσαρμογή του συγκεκριμένου ποσού προκειμένου να ανταποκρίνεται στη δυναμική του διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες φουνταριστού.

Φάνηκε άλλωστε και από το πρόσφατο ταξίδι του μάνατζερ του Βαγιαννίδη, Ζήση Βρύζα στο Μιλάνο. Εκεί, μεταξύ τύρου και αχλάδου, η Ιντερ μπήκε στη διαδικασία να ενημερώσει επισήμως τον ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον της για τον Κούτσια προσφέροντας καταθέτοντας πρόταση 700.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε τόσο σε φιξ χρήματα όσο και σε μπόνους (τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του «σκύλου» ήταν το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού ποσού).

Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τον «δικέφαλο». Τώρα, κατά πόσον οι «νερατζούρι» ενδιαφέρονται τόσο ώστε να προχωρήσουν περαιτέρω, είναι άγνωστο. Σε κάθε περίπτωση, η πρόταση τους – πέραν του «κράχτη» που μπορεί να αποτελέσει για άλλες ομάδες, αλλά και συστατικής που μπορεί να αποτελέσει στη διεκδίκηση για την εκπροσώπηση του ποδοσφαιριστή - αποτέλεσε ένα ακόμη «καμπανάκι» προς την πλευρά του ΠΑΟΚ για να κινηθεί προκειμένου να «δέσει» το μεγαλύτερο ίσως ταλέντο που αυτήν την στιγμή υπάρχει στις ακαδημίες του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.