Ads Top

ΠΑΟΚ: Το τελεσίγραφο του Σβαμπ και οι άλλες προτάσεις


Το συμβόλαιο του Στέφαν Σβαμπ με τη Ραπίντ Βιέννης έχει ολοκληρωθεί και από τη Δευτέρα (27/7) ο 29χρονος Αυστριακός μέσος είναι ελεύθερος να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Όλαφ Ρέμπε γνωρίζει πολύ καλά την αξία του Στέφαν Σβαμπ γι’ αυτό και το όνομά του βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.
Η «μαύρη τρύπα» στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου» μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί από τον έμπειρο αριστεροπόδαρο μέσο που μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Ραπίντ Βιέννης ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Kurier» έθεσε ένα τελεσίγραφο στη Ραπίντ και όπως δήλωσε τη Δευτέρα (27/7) είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την Πέμπτη (30/7) και διαφωνεί με τα πλάνα της ομάδας και οι μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις έχουν πέσει στο κενό.

«Η απόφαση εξαρτάται από τη Ραπίντ, αλλά πρέπει να πάρουν μια οριστική απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες», υποστήριξε ο αρχηγός της αυστριακής ομάδας, που δεν θα βρεθεί στις σημερινές εργομετρικές εξετάσεις των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών.

«Πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους στη θέση μου. Πρέπει να σχεδιάσω το μέλλον μου. Το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό, είμαι στα 29 μου και δεν χρειάζομαι μεσοβέζικες λύσεις».

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ, Ζόραν Μπαρίσιτς, παραδέχθηκε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφαν Σβαμπ. Λόγω του κορονοϊού υπάρχει σημαντική μείωση στο μπάτζετ της ομάδας.

«Φυσικά είναι παίκτης με τον οποίο και θέλουμε να συνεχίσουμε. Είμαστε σε συνεχή επαφή, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολη περίπτωση. Ένας ποδοσφαιριστής με την αξία του και το γεγονός ότι είναι ελεύθερος ανεβάζει την τιμή του στην αγορά», δήλωσε πρόσφατα ο Ζόραν Μπάρισιτς.

Οι μέχρι τώρα προσπάθειες των πρωτευουσιάνων έχουν πέσει στο κενό, με τον 29χρονο αρχηγό της να γνωρίζει τις επιπτώσεις του κορονοϊού στο ποδόσφαιρο, αλλά και να βλέπει ότι εκτός από την πρόταση του ΠΑΟΚ στο τραπέζι υπάρχουν τρεις συγκεκριμένες προτάσεις από την Αγγλία (Μπρίστολ Σίτι, Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Μπλάκμπερν έχουν δείξει ενδιαφέρον), ενώ υπάρχουν προτάσεις από ομάδες της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Nα θυμίσουμε ότι η Ραπίντ Βιέννης είναι μια πιθανή αντίπαλος του «Δικεφάλου» στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.