Ads Top

Το νέο «μπαμ» στον Ολυμπιακό μετά τον Σλούκα!


Ποιο θα είναι το επόμενο «χτύπημα» του Ολυμπιακού - Τα ονόματα που ακούγονται.
Ο Ολυμπιακός έριξε τη βόμβα με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα και σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του.
Οι Πειραιώτες έχουν μπει πλέον σε μία κανονικότητα μετά τα προβλήματα που εμφάνισαν πέρυσι και πρόπερσι και το όνειρό τους δεν είναι άλλο από την επιστροφή στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αν και γνωρίζουν ότι ο δρόμος είναι μακρύς.

Ο Oλυμπιακός, παίρνοντας τον Σλούκα, γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις του. Ίσως, όμως, αυτό αλλάξει αν τον Σεπτέμβριο αποφασιστεί να συμμετάσχει στην Α1. Είναι ένα ενδεχόμενο (αυτό της συμμετοχής στην Α1), που κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε είναι πιθανό να γίνει μία ακόμη μεταγραφή Έλληνα παίκτη. Είτε στην περιφέρεια, είτε στη φροντ-λάιν. Ουδείς, βέβαια, μπορεί να γνωρίζει ποιοι θα είναι διαθέσιμοι τότε.

Αν, δηλαδή, δεν θα έχει βρει ομάδα ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Αν θα συνεχίσει ή όχι στους Πέισερς ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Αν ο Κώστας Κουφός και ο Ίαν Βουγιούκας θα παραμένουν ακόμη χωρίς μπασκετική στέγη.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει λεφτά ακόμη στον κουμπαρά του, αφού δεν τα χάλασε όλα στις μεταγραφές. Και αυτό γιατί είχε πλάνο να πάρει έναν ακόμη ακριβό παίκτη, αλλά δεν του έκατσε.

Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι πήγε να πάρει και τον Νικ Καλάθη για να κάνει δίδυμο με τον Κώστα Σλούκα. Δεν έδωσε, όμως, τριετές κλειστό συμβόλαιο στον Καλάθη και έτσι δεν έγινε η μεταγραφή.

Λεφτά υπάρχουν, πάντως, και πέρα από μεταγραφή Ελληνα, αν χρειαστεί μέσα στη σεζόν ο Oλυμπιακός θα κάνει μεγάλη κίνηση, που να προέρχεται από το ΝΒΑ, όπου κάπου προς το τέλος του χρόνου θα υπάρχει δεξαμενή πολύ καλών παικτών.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.