Ads Top

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Παππάς


Ο Γιώργος Βόβορας ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου του Παναθηναϊκού ότι ο Νίκος Παππάς θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, αφού δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.
Ο Νίκος Παππάς θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό έπειτα από εφτά χρόνια. Την είδηση έκανε γνωστή με δήλωσή του στην συνέντευξη τύπου των "πράσινων" ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Βόβορας.

«Ο Νίκος Παππάς δεν θα είναι στο νέο πρότζεκτ. Έληξε το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει. Περιμένουμε την απόφαση του Ίαν Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με κάποιες περιπτώσεις που έχουμε συζητήσει. Έχουμε συμφωνήσει ήδη με τον Φόστερ, που έδειξε διάθεση να είναι σε αυτό το πρότζεκτ», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός.

Ο Παππάς βρισκόταν στον Παναθηναϊκό από το 2013, όντας για χρόνια σταθερό μέλος του ροτέισον των "πράσινων", ωστόσο την τελευταία διετία ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο (ρήξη χιαστού) είχε ως αποτέλεσμα να έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Την φετινή σεζόν ο Παππάς είχε 6.9 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 4.4 πόντους και 1.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.