Ads Top

Ο Ολυμπιακός δέχεται πιέσεις για να επιστρέψει στην Α1!


Ο Ολυμπιακός δέχεται πιέσεις να παίξει στην Α1 και να κάνει τη μεγάλη επιστροφή μετά από έναν χρόνο απουσίας του!
Το θέμα παρουσιάζει η εφημερίδα «Φως των Σπορ» και, μάλιστα, συσχετίζει την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» με τις εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του «Φωτός»: «Oι ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου. Στη μάχη για την προεδρία της Ομοσπονδίας έχουν ήδη μπει οι Παναγιώτης Φασούλας (έχει μεγάλη στήριξη από παλαίμαχους αθλητές και όχι μόνο), Βαγγέλης Λιόλιος (φημολογείται πως είναι στο πλευρό του ο Λευτέρης Αυγενάκης), Τάσος Δελημπαλταδάκης (ο πολύπειρος ατζέντης που έκανε πρόταση για ντραφτ στο ελληνικό πρωτάθλημα), αλλά και ο Γιάννης Σγουρός.

Υπήρχε έντονη φημολογία, αλλά και σιγουριά, πως θα κατέβαινε και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ή τουλάχιστον άνθρωπος της εμπιστοσύνης και της επιρροής του. Τελικά, όμως, ο επί σειρά ετών παράγοντας του ελληνικού μπάσκετ έχει πάρει την απόφαση να μη συνεχίσει! Ναι, δεν θα είναι υποψήφιος. Μάλιστα, δεν πρόκειται να καταφύγει σε οποιαδήποτε κίνηση για το όριο ηλικίας, δείχνοντας σεβασμό στον νέο αθλητικό νόμο.

Το γεγονός, λοιπόν, πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα αποχωρήσει από την ΕΟΚ, έχει κάνει αρκετούς ανθρώπους στον ΕΣΑΚΕ να πλησιάσουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μιλώντας τους περί της επιστροφής τους στην Α1…».

Αυτά αναφέρει η γνωστή εφημερίδα, ανοίγοντας για άλλη μια φορά το μεγάλο θέμα της απουσίας του Ολυμπιακού από την Basket League. Μέχρι στιγμής, βέβαια, όλα αυτά είναι σενάρια, καθώς ο επίσημος Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί εκ νέου για το θέμα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.