Ads Top

Άντονι Γκιλ: «Τιμή μου να παίξω στον Ολυμπιακό» (vid)


Ο Άντονι Γκιλ είναι ο παίκτης-πόθος του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη γραμμή ψηλών καθώς θεωρεί ο Έλληνας τεχνικός πως ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ μπορεί να εκτοξεύσει την ποιότητα στη φροντ-λάιν των Πειραιωτών σε απίστευτα ύψη και δεν έχει άδικο.
Ο 27χρονος που αποχωρεί από τη Χίμκι και το όνομα του οποίου αποκάλυψε το RedGoal από τις 16 Φλεβάρη με το ρεπορτάζ "Γλυκοκοιτάζει... Γκιλ ο Μπαρτζώκας" καλοβλέπει και αυτός από την πλευρά του το ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να ξανασυνεργαστεί με τον Coach-B.
Δεν το κρύβει στο περιβάλλον του πως το να αφήσει τη Χίμκι για τον Ολυμπιακό το θεωρεί άλμα στην καριέρα του: "Όταν μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που είναι μια από τις 4-5 κορυφαίες της Euroleague σε καλεί, σίγουρα είναι τιμή για σένα. Υπάρχει επαφή με την ελληνική ομάδα. Θα δούμε" λέει το τελευταίο δεκαήμερο.

Είναι μια περίπτωση που απασχολεί έντονα τον Θρύλο και ειδικά αν αποχωρήσει ο Σάσα Βεζένκοφ θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα αλλά ακόμα και αν συνεχίσει ο Βούλγαρος στον Πειραιά, θα γίνει προσπάθεια για να έρθει και ο Άντονι Γκιλ και να ισχυροποιήσει αφάνταστα την φροντ-λάιν.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.