Ads Top

France Football: «Το Καραϊσκάκη 8η πιο καυτή έδρα στον πλανήτη!»


Η αξιολόγηση του γηπέδου του Ολυμπιακού μέσα στα 10 πιο καυτά σε ολόκληρο τον κόσμο!
Έκανε μία έρευνα το μεγάλο γαλλικό ποδοσφαιρικό περιοδικό France Football για τις πιο καυτές έδρες παγκοσμίως! Τα γήπεδα στα οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημιουργείται η καλύτερη ατμόσφαιρα από τους οπαδούς.
• Εξυπακούεται ότι το Καραϊσκάκη είχε την τιμητική του! Το France Football το έχει Νο 8 στην σχετική λίστα, με πρώτη την έδρα της Μπόκα Τζούνιορς (Μπομπονέρα) κι ακολούθως εκείνη της Λίβερπουλ (Άνφιλντ) και της Μπορούσια Ντόρτμουντ (πρώτη τριάδα). Και πριν τον Ολυμπιακό κι οι Ερυθρός Αστέρας, Σέλτικ, Ρίβερ Πλέϊτ, Μπεσίκτας.

• Με το γαλλικό περιοδικό να γράφει μεταξύ άλλων για το Καραϊσκάκη: «Ολυμπιακός, η πιο δημοφιλής ομάδα στη χώρα κι η πιο μισητή από τους αντιπάλους της, κατά πρώτο λόγο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Απίστευτη ατμόσφαιρα, ηλεκτρισμένη, καπνός στη Θύρα 7, συγκρούσεις, τα πάντα»!

• Μέσα στην πρώτη 30άδα είναι κι η Τούμπα, το σπίτι του ΠΑΟΚ, στην 19η θέση. Μεταξύ του 8ου Ολυμπιακού και του 19ου ΠΑΟΚ βρίσκουμε από την 9η έως την 18η θέση διαδοχικά το Σαν Μαμές της Αθλέτικ Μπιλμπάο, το Μαρακανά των Φλουμινένσε και Φλαμένγκο και τις έδρες των Γαλατασαράϊ, Φέγενορντ, Νάπολι, Μαρσέϊγ, Σεντ Ετιέν, Αλ Αχλί Αιγύπτου, Φενέρμπαχτσε και Βαλένθια.

• Για την Τούμπα οι Γάλλοι γράφουν, ανάμεσα σε άλλα, ότι, «ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει αμφισβητήσει την αθηναϊκή κυριαρχία εδώ και 50 χρόνια, με εξαίρεση μία σεζόν τη Λάρισα. Όταν πέρσι πήρε τον τίτλο μετά από 34 χρόνια στο γήπεδο υπήρχαν από βόμβες καπνού μέχρι ρουκέτες».
sport-fm.grΚώστας Νικολακόπουλος
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.