Ads Top

Τελικός Champions League: Ολα δείχνουν... Λισαβόνα!


Μετά τους Times, ήρθε η σειρά του Sky Italia να τονίσει πως η Λισαβόνα θα φιλοξενήσει το... Final 8 του Champions League! Oι επόμενοι τελικοί σε Τουρκία, Γερμανία.
Η UEFA έχει αποφασίσει να αναθέσει σε μια πόλη τα προημιτελικά, ημιτελικά και τον τελικό του Champions League και όπως αναφέρει και το Sky Italia (είχε προηγηθεί δημοσίευμα των Times), οι αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης, θα συνεχιστούν στη Λισαβόνα (σε da Luz και Alvalade)
Υπενθυμίζεται πως η UEFA, έχει ως πρώτη λύση την συνέχεια τόσο του Champions League όσο και του Europa, με τη μορφή Final-8. Οι προημιτελικοί του Champions Lea έχουν προγραμματιστεί για τις 12 και τις 15 Αυγούστου, οι ημιτελικοί για τις 18 και 19 και ο τελικός για τις 23!

Οσον αφορά τις αναμετρήσεις για το Europa (10-21 Αυγούστου), αυτές θα διεξαχθούν στη Γερμανία (Ντούισμπουργκ, Γκελζενκίρχεν, Φρανκφούρτη και Κολωνία), όπως και τα ματς των «16» Ιντερ - Χετάφε, Ρόμα - Σεβίλλη.

Οι τελικοί του Champions League!

H Kωνσταντινούπολη έχασε τον φετινό τελικό του Champions League, ωστόσο σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Τουρκία θα υποδεχθεί το μεγάλο ραντεβού το 2021! Το 2022 οικοδέσποινα θα είναι η Αγία Πετρούπολη και το Allianz Arena θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League το 2023.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.