Ads Top

«Καμία ανησυχία για Σλούκα στον Ολυμπιακό!»


Στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να αγχώνονται για το θέμα Σλούκα παρά τις εξελίξεις στη Φενέρμπαχτσε, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας -  Προ των πυλών ο Τζένκινς!
Καμία ανησυχία με Σλούκα στον Ολυμπιακό, έτοιμος για Πειραιά ο Τζένκινς.

Τα τελευταία νέα των Πειραιωτών μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Βάιο Τσούτσικα-Βασίλη Βέργη ο Νίκος Ζέρβας. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Έλληνα γκαρντ, δεν προκύπτει άγχος από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» παρά το γεγονός ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να συνεχίσει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Φενέρ.

Ο σύλλογος της Τουρκίας αναμένεται να προτείνει μειώσεις 30% στους παίκτες και αρκετοί από αυτούς δεν θα τις δεχτούν. Ανάμεσά τους θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες και ο Κώστας Σλούκας. Οι οριστικές εξελίξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση πρόκειται να σημειωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας. Με τον Τσαρλς Τζένκινς θα συνεργαστεί εκ νέου ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως επιβεβαιώνουν και οι Σέρβοι. Ανεβαίνει στη λίστα του Έλληνα τεχνικού ο γκαρντ της Γαλατάσαραϊ, Άαρον Χάρισον.

Κοντά σε ανανέωση με τον Σάσα Βεζένκοφ είναι ο Ολυμπιακός, όπως σας έχει ενημερώσει το sport-fm.gr από την Πέμπτη και ίσως υπάρξουν νεότερα εντός της ημέρας. Αν σημειωθεί απρόοπτο και δεν υπογράψει ο 25χρονος φόργουορντ, θα ψάχνει λύση τύπου… Πόιθρες.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.