Ads Top

Μαρτίνς: «Η χρονιά χαρακτηρίζεται από κυριαρχία»


Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού ότι ο φετινός Ολυμπιακός χαρακτηρίζεται από κυριαρχία στους αγώνες του, ενώ δήλωσε ότι το σκορ κόντρα στο "τριφύλλι" θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.
Μετά τη νίκη (3-0) επί του Παναθηναϊκού, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε: "Ξεκινήσαμε δυνατά, δεν αφήσαμε το περιθώριο στον αντίπαλό μας. Ήρθε ένα πανέμορφο γκολ γρήγορα και στο πρώτο μέρος μείναμε ικανοποιημένοι. Στο δεύτερο μέρος είχαμε λιγότερη ένταση, επιθυμία και εκεί φάνηκε λίγο και η ατομικότητα όλων των παικτών. Όλοι ήθελαν να βάλουν γκολ και χάλασαν συνεργασίες. Σε γενικές γραμμές ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το σημερινό αποτέλεσμα ήρθε γρήγορα".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός καθάρισε το ματς από το πρώτο 20λεπτο:

"Η αλήθεια είναι πως είμαστε αποτελεσμαστικοί. Μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια μας αλλά προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Δείχνουμε διάθεση να είμαστε κυρίαρχοι. Από αυτό χαρακτηρίζεται η χρονιά για εμάς. Κυριαρχούμε από την αρχή, χωρίς να κινδυνεύουμε και παρουσιάζουμε ωραίο θέαμα".

Για το χρόνο συμμετοχής των Λοβέρα και Φορτούνη: "Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και των δύο. Ο Μάξι έκανε ένα καλό πρώτο μέρος και έπεσε στο δεύτερο λόγω κούρασης. Ο Κώστας είναι κοντά στον εαυτό του".

Για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ:

"Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Καταρχάς ο ΠΑΟΚ προηγείται. Παίζει ρόλο η έδρα όπως έπαιξε και στο πρώτο ματς. Υπάρχει η διαφορά μόλις ένα γκολ αλλά ναι πιστεύω θα είναι διαφορετική η αναμέτρηση". 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.