Ads Top

«Ο Πρίγιοβιτς απέρριψε τον Ερυθρό Αστέρα γιατί θέλει... ΠΑΟΚ»


Το... φλερτ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα δεν θα καταλήξει σε γάμο καθώς ο Σέρβος επιθετικός απέρριψε την πρόταση τους δεδομένου πως καλοβλέπει την προοπτική του ΠΑΟΚ, όπως σημειώνουν οι συμπατριώτες του.
Όπως σημειώνουν τα σερβικά ΜΜΕ: «Ούτε τα χρήματα βοήθησαν... Ο έμπειρος επιθετικός απέρριψε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και απάντησε στον Στάνκοβιτς πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στη Σερβία».
Μάλιστα, δια στόματος του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα είχε σημειωθεί πως η διοίκηση της ομάδας ήταν διατεθειμένη να καλύψει ακόμη και το 40% του μισθού που απολαμβάνει στην Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο, δεν φάνηκε ικανό να τον μεταπείσει. Και όλα αυτά την ώρα που ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ προσπαθεί να απεμπλακεί από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας καθώς έχει αντιληφθεί πως δεν έχει θέση στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Πρίγιοβιτς είχε απορρίψει πριν από καιρό και πρόταση από τη Σπαρτάκ Μόσχας και η φιλοδοξία του στην παρούσα φάση είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ εκεί όπου κέρδισε τίτλους και πέρασε την πιο παραγωγική φάση της καριέρας του.

Πάντως από πλευράς ΠΑΟΚ -για την ώρα- δεν υπάρχει κάτι... χειροπιαστό αναφορικά με την περίπτωση του Πρίγιοβιτς, μιας και προέχει η ολοκλήρωση της σεζόν και η έλευση Ρέμπε προκειμένου να τεθεί στο τραπέζι η υλοποίηση νέου πλάνου σε ένα «καυτό» για τους Θεσσαλονικείς καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.