Ads Top

«Στην λίστα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Αμπέλ Φερέιρα»


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, όπου μέσα στα ονόματα των προπονητών που εξετάζει βρίσκεται και αυτό του Αμπέλ Φερέιρα του ΠΑΟΚ.
Ανάμεσα στους υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με φόντο τη νέα σεζόν, βρίσκεται και το όνομα του τεχνικού του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα.
Αυτό υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας sports.ru, που καταγράφει τα ονόματα που εξετάζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον πάγκο της ομάδας της.

Και αυτό διότι πρόσφατα η ΤΣΣΚΑ γνώρισε την βαριά ήττα με 4-0 από τη Ζενίτ, με αποτέλεσμα ο Βικτόρ Γκοντσαρένκο να παραιτηθεί από τον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν οκτώ ονόματα υποψήφιων προπονητών, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ μαζί με τους Ντι Φραντζέσκο, Όλιτς και Τρπισόφσκι, είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να αναλάβουν την ΤΣΣΚΑ.

Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ένας από τους υποσχόμενους προπονητές της γενιάς του, όπου παράλληλα καταγράφεται η πορεία του στην Μπράγκα αλλά και τα όσα κυνηγάει πλέον ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.