Ads Top

Το δίδυμο στα γκαρντ του «νέου Παναθηναϊκού»!


Δύο επιλογές από τον Γιώργο Βόβορα που κάνουν τη διαφορά στον νέο Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός αρχίζει και σηκώνει για τα καλά μανίκια, προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Τριαντόπουλος και ο κόουτς Βόβορας έχουν συνεχείς συναντήσεις και τακτοποιούν το πλάνο για μία χρονιά που θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη.
Ηδη έχει αποκτηθεί ο Μάρκους Φόστερ, δείχνει να ακολουθεί ο Γκρεγκ Ουιτίνγκτον, ενώ οι "πράσινοι" φουλάρουν για το θέμα του πλέι-μέικερ. Εκεί όπου θα αποκτηθούν δύο παίκτες. Ένα καλό νέο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι μία περίπτωση που έμοιαζε χαμένη, δείχνει να έχει πλέον ελπίδες να υλοποιηθεί.

Πρόκειται για τον Κέβιν Πάνγκος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν ήταν τόσο θετικός στην περίπτωση της Ελλάδας. Πλέον, όμως, έχει αρχίσει να το σκέφτεται και αυτό είναι κάτι που αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό. Και αρέσει γιατί ο Πάνγκος και ο Λορέντζο Μπράουν είναι οι βασικοί στόχοι για τη θέση του πλέι-μέικερ.

Για αναπληρωματικό ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρό του τον Μάοντο Λο, που ήταν στην Μπάγερν, τον Μάρτιν Χέρμανσον της Αλμπα, αλλά και τον Λάνγκστον Χολ του Προμηθέα, που δεν έχει κλείσει ακόμα πουθενά.

Ο Βόβορας θεωρεί το αυτονόητο, ότι, δηλαδή, τα πάντα ξεκινάνε από τη θέση του πλέι-μέικερ. Και θέλει εκεί η ομάδα που φτιάχνει να είναι πάρα πολύ ισχυρή.

Αλλωστε μέχρι πρότινος υπήρχε ο Νικ Καλάθης και λογικά με όποιον παίκτη θα έρθει, θα γίνεται η σχετική σύγκριση. Μπράουν, όμως, και Πάνγκος κάνουν απόλυτα τη δουλειά στον προπονητή του Παναθηναϊκού και θα είναι ευτυχισμένος αυτός αν μπορέσει και πάρει έναν από τους δύο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.