Ads Top

Με Βιεϊρίνια - Πέλκα η αποστολή για Ολυμπιακό!


Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (24/06, 21:30), με τους Δημήτρη Πέλκα και Αντρέ Βιεϊρίνια να συμπεριλαμβάνονται, παρά το γεγονός πως ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.
Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε ο Αμπέλ Φερέιρα για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (24/06, 21:30) βρίσκονται οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Δημήτρης Πέλκας, οι οποίοι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.
Εκτός, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται ο Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης προκειμένου να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Αντίθετα, στην Αθήνα – παρότι δεν είναι ιατρικά έτοιμος – θα ταξιδέψει κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

H αποστολή: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.