Ads Top

Διπλό «όχι» του Ολυμπιακού για Τσιμίκα!


«Όχι» του Ολυμπιακού σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Νις για Τσιμίκα - Πόσα εκατομμύρια ήταν οι προτάσεις!
Ο Ολυμπιακός δέχεται τρομερό πρέσινγκ για τον Κώστα Τσιμίκα ωστόσο τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και η Νις εισέπραξαν τις ηχηρές αρνητικές απαντήσεις των Πειραιωτών για τον παίκτη!
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης μέσω επιτελικού της στελέχους μετέφερε προς την πλευρά του Ολυμπιακού ότι οι Μαδριλένοι προσφέρουν το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Η κρούση αυτή απορρίφθηκε και δεν θεωρείται βέβαιο πως η Ατλέτικο θα επανέλθει διότι τόσο αξιολογεί τον παίκτη στην παρούσα φάση.

Η Νις επιχείρησε να μπει πιο δυναμικά στο... παιχνίδι, προσφέροντας το ποσό των 12 εκατ. ευρώ. Εισέπραξε και εκείνη την άρνηση του Ολυμπιακού για τον παίκτη, όμως οι Γάλλοι φέρονταν διατεθειμένοι να πάνε έως τα 16 εκατ. ευρώ.

Κατά άλλες πηγές έφτασαν σε αυτό το ποσό αλλά και για τα 16 εκατ. ευρώ δεν θα έδινε θετική απάντηση ο Ολυμπιακός.

Η Νις σε αντίθεση με την Ατλέτικο εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον διεθνή μπακ και να τον διεκδικήσει για τα καλά.

Τα 16 εκατ. ευρώ πάντως θα μπορούσαν να είναι... αφετηρία συζήτησης για τον Ολυμπιακό, που εμμένει στα 20 και πλέον εκατ. ευρώ και κατά άλλες πηγές έχει ζητήσει ακόμα και 25.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.