Ads Top

Έντονη φημολογία για Ινσούα - Ολυμπιακό!


Στον Παναθηναϊκό είναι σίγουροι ότι ο Ινσούα έχει συμφωνήσει με Ολυμπιακό!
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Εμάνουελ Ινσούα, καθώς θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος των play offs. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Αργεντινό να βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό. Όπως υποστηρίζει το «Sportime» οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους τον «πράσινο» σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Κώστας Τσιμίκας.
Ο ποδοσφαιριστής θέλει πολύ να παραμείνει στη χώρα μας και για τον λόγο αυτόν εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Αυτό σημαίνει πως εκτός από τις κρούσεις που έχει από Ισπανία και Ιταλία είναι ανοιχτός και για προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους. Μάλιστα, φήμες κάνουν λόγο πως εκτός από τους «ερυθρολεύκους» καλοβλέπει και τον ΠΑΟΚ. Για την ώρα, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη, όμως οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο Ολυμπιακός και ο Ινσούα έχουν βρει κοινά σημεία επαφής.

Το αν βέβαια θα μετακομίσει στο Φάληρο θα φανεί τις επόμενες ημέρες, με τις πηγές από τον Παναθηναϊκό να υποστηρίζουν πως ο παίκτης ήδη τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται, πως ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατόπιν απόφασης του Γιώργου Δώνη, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Αργεντινός, αν και προοριζόταν να ξεκινήσει βασικός, σε ένα από τα τελευταία του ματς με το «τριφύλλι», τελικά θα δει το παιχνίδι από το σπίτι του. Συγκεκριμένα, ο Ινσούα εκνευρισμένος μετά από μια παρατήρηση στη χθεσινή προπόνηση κλότσησε μια μπάλα, η οποία χτύπησε ένα νεαρό συμπαίκτη του.

Ο Γιώργος Δώνης δεν σκέφτηκε καν πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και θέλησε να συνετίσει τον παίκτη του με αυτόν τον τρόπο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.