Ads Top

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 400.000 ακολούθους στο Ιnstagram! (pic)


Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 400.000 followers στο Instagram και είναι με διαφορά η ομάδα με τους περισσότερους ακολούθους στη χώρα μας.
Tους 400.000 ακολούθους στο instagram έφθασε ο Ολυμπιακός, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ευχαριστεί μέσω των social media, τους φιλάθλους της.
Οι Πειραιώτες έτσι έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που φτάνει το συγκεκριμένο αριθμό και μάλιστα έχει και μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες.

Οι υπόλοιπες ομάδες είναι αρκετά χαμηλά, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 132.000, την ΑΕΚ στην τρίτη με 167.000 και τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη με 233.000.

«A big THANK YOU to all 400.000 of you! H ερυθρόλευκη οικογένειά μας στο Instagram συνεχίζει να μεγαλώνει! Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για την αγάπη και τη στήριξή σας στην ομάδα μας», έγραψε ο Ολυμπιακός στο instagram.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα με τους περισσότερους ακολούθους στο instagram, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «deports e finanzas», είναι η Μπαρτσελόνα (58,4 εκατομμύρια) και ακολουθούν η Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε την ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.