Ads Top

Μαρτίνς: «Το 4-3-3 μας δίνει πολλές δυνατότητες»


Εύκολη νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη με 3-1 στο Καραϊσκάκη.
Και ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, στα όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA:

«Όχι δεν ήμασταν με φόρα από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν είχε την ίδια ένταση. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αλλά δεν υπήρχε ο ίδιος ρυθμός με το προηγούμενο παιχνίδι. Όπως και να έχει είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη».

Όσον αφορά για τον Μαντί Καμαρά και το σύστημα 4-3-3, είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις ο Καμαρά. Με το 4-3-3 μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Παίζει και ο Βαλμπουενά εκεί. Έχουμε δουλέψει αρκετά και οι παίκτες προσαρμόζονται σε διάφορες θέσεις και αυτό το σύστημα έχει δουλέψει καλά για εμάς».

Για τις δοκιμές που έκανε με τις αλλαγές: «Το σκορ αυτό μας επέτρεψε να κάνουμε τις αλλαγές που θέλαμε. Έρχεται ένα πρόγραμμα με συνεχόμενα δυνατά ματς. Μας δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε παίκτες όπως ο Φορτόυνης, ο Καφού, ο Λοβέρα, όλους τους έχουμε ανάγκη. Για αυτό και θέλουμε να αποκτήσουν όλοι αγωνιστικό ρυθμό».

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι ακουγόντουσαν συνθήματα από τα μεγάφωνα του γηπέδου: «Δεν είναι το ίδιο. Το ποδόσφαιρο ζει με τους φιλάθλους. Είναι μεταβατική περίοδος και πρέπει να κάνουμε υπομονή. Το ποδόσφαιρο χωρίς τους φιλάθλους είναι σαν νεκρό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.