Ads Top

«Ετοιμάζει έκπληξη ο Σαββίδης - Τι θα γίνει στο CAS!»


Με πόσα εκατομμύρια πουλάει τον Γιαννούλη, τι συμβαίνει με τον Βρύζα και τι μεταγραφές θα κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ.
«Δεν έχει οριστικοποιηθεί το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή. Αν δεν έρθει ο Γιώργος Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να γράφονται και να λέγονται διάφορα ονόματα».
Σχολίασε τη απόφαση του Σαββίδη για τον νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, τι περιμένει να γίνει στο CAS, αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Τέλος, μίλησε για την πιθανή πώληση του Γιαννούλη, ενώ προέβλεψε ότι μέχρι το καλοκαίρι τού 2021 περιμένει να έχουν εκδοθεί οι οικοδομικές άδειες για τη νέα Τούμπα. 

"Έκπληξη Σαββίδη με άλλον τεχνικό διευθυντή - Συνεργασία με Βρύζα - Στο CAS από το μηδέν"

"Δεν έχει οριστικοποιηθεί το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή. Αν δεν έρθει ο Γιώργος Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να γράφονται και να λέγονται διάφορα ονόματα. Μπορεί να κάνει έκπληξη και να πάρει άλλον, όχι τον Ρεμπέ. Πιθανολογώ θα είναι κάποιος που θα τον εμπιστεύεται η οικογένεια Σαββίδη, πιο πιθανό να έχει δουλέψει και στη Ρωσία. Ο Βρύζας αποκλείεται να γίνει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, έχει γραφείο μάνατζερ στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Διαμαντόπουλο (πρώην τεχνικό διευθυντή Άρη και Παναθηναϊκού). Αποκλείεται να είναι αυτός. Θα συνεργαστεί για να πάρει παίκτες ο ΠΑΟΚ από τον Βρύζα, όμως, αυτό το έχω σίγουρο", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο γνωστός δημοσιογράφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το θέμα του CAS: 

"Στο CAS δεν μπορούμε να έχουμε σαφή άποψη τι θα γίνει, γιατί θα εκδικάσει την υπόθεση από την αρχή, από το μηδέν. Ίσως το πιο θετικό για τον ΠΑΟΚ, γιατί στην Ελλάδα πήρε μια απόφαση η ΕΕΑ που ο ρόλος ήταν εισηγητικός αλλά αποδείχτηκε ότι αυτή αποφάσιζε. Έτρεξε η κυβέρνηση γιατί ήξερε ποια θα ήταν η εξέλιξη και στη συνέχεια δεν έγινε δίκη και ακολούθησαν την εισήγηση της ΕΕΑ. Στο CAS όμως θα γίνει δίκη, εκτός αν φτιάχναμε Ειδικό Δικαστήριο όπως είχε γίνει για τον Παπανδρέου, για να δικαστεί ο ΠΑΟΚ. Μόνο από το Ειδικό Δικαστήριο θα μπορούσε να δικαστεί ο ΠΑΟΚ. Όλα τα άλλα θα έκαναν δεκτή την εισήγηση της ΕΕΑ".

"Με 7 εκατ. πωλείται ο Γιαννούλης - Έτοιμο το back up - Αυτούς θέλει να φέρει φέτος ο Ιβάν"

Στο ζήτημα των πωλήσεων τι μπορούμε να πούμε;

"Ένας θα πουληθεί σίγουρα και πιθανολογώ ότι θα είναι ο Γιαννούλης, γιατί υπάρχει η άμεση εναλλακτική που λέγεται Βιεϊρίνια. Άρα έχει την έτοιμη λύση ο ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια θα μένει 100% και περιμένει να δει αν θα πουλήσει τον Γιαννούλη. Αν φτάσει ομάδα με πρόταση στα 7 εκατ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης, θεωρώ ότι θα τον δώσει ο ΠΑΟΚ. Γιατί θέλει να ελαφρύνει και στο Financial Fair Play. Ο Λημνιός πρέπει να παίξει μια καλή χρονιά στην Ευρώπη για να βγει στην πασαρέλα. Δεν έπαιξε στην Ευρώπη οπότε θεωρώ ότι θα πωληθεί την επόμενη χρονιά. Ο Γιαννούλης έκανε καταπληκτικά ματς με τον Άγιαξ, ας μην το ξεχνάμε, από τότε ασχολούνται όλοι μαζί του".  
Με απόφαση Σαββίδη ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει νιάτα στο ρόστερ του, που να έχουν μεταπωλητική αξία. 

"Είναι παλιά θέση αυτή, περνάει μήνυμα ο Σαββίδης όχι ότι θέλει απλώς πιτσιρικαρία αλλά παίκτες με μεταπωλητική αξία. Τον 19άρη δεν θα τον βάλει 11άδα. Θέλει παίκτες με μεταπωλητική αξία, 23-24 ετών που θα μπορούν να πουληθούν. Στη β΄ ομάδα έχει πολλούς πιτσρικάδες. Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι θέλει παίκτες με μεταπωλητική αξία, σε καλή ηλικία δηλαδή που σε ένα-δύο χρόνια θα μπορούν να κάνουν καλές μεταγραφές". 

"Δεν καθυστέρησε στην Αθήνα το γήπεδο - Μπαίνουν μπουλντόζες το..."

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια για τη νέα Τούμπα.

"Για το γήπεδο υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από τη Θεσσαλονίκη, από το γραφείο τού υπουργείου Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη. Το έργο δεν καθυστέρησε από την Αθήνα δηλαδή, αλλά από τη Θεσσαλονίκη. Λόγω κορωνοϊού μάθαμε ότι είχαν μείνει δύο υπάλληλοι και άργησαν να στείλουν τα χαρτιά στην Αθήνα για την έγκριση του χωρικού σχεδίου. Μέχρι τέλος του χρόνου περιμένουμε ότι θα έχει υπογραφεί ο σχετικός φάκελος και μετά θα πάει Οικονομικών, στο Ανάπτυξης, στο Αθλητισμού και, τέλος, στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Θεωρώ ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.