Ads Top

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον αντικαταστάτη του Δώνη!


Ο Γιώργος Δώνης τελειώνει μετά τα πλέι-οφ από τον Παναθηναϊκό, με απόφαση Γιάννη Αλαφούζου αλλά ο Τσάβι Ρόκα έχει βρει ήδη τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε πριν λίγα λεπτά το «OPEN Sport», ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο Ντάνι Πογιάτος.

Ο 46χρονος Ισπανός Ντάνι Πογιάτος - το όνομα του οποίου έφερε στην επικαιρότητα το sdna.gr, την τελευταία διετία εργάζεται στην Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα στην U19 του ισπανικού συλλόγου (Juvenil A).

Ο Πογιάτος βρέθηκε πριν από δύο χρόνια κοντά στην Ομόνοια αλλά τελικά επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση των Μαδριλένων, όπου είχε βρεθεί και στο παρελθόν αλλά στην U18 (Juvenil Β).

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε στην U19 της Εσπανιόλ, όπου είχε σημαντικά επιτεύγματα (από το 2006/07 έως το 2012), κατόπιν πέρασε από την αντίστοιχη εθνική ομάδα του Μπαχρέιν για δύο σεζόν (2012/13-2013/14) και στη συνέχεια ανέλαβε την U18 της Ρεάλ Μαδρίτης (2014/15 έως 2016/17).


Αποχώρησε όταν ο Τζόρντι Κρόιφ του έκανε πρόταση να αναλάβει δεξί του χέρι (πρώτος βοηθός) στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (σεζόν 2017/18) και πριν επιστρέψει στη Ρεάλ δέχθηκε πρόταση από τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμεθ την οποία ωστόσο απέρριψε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.