Ads Top

Κοντά στον Μενσά ο ΠΑΟΚ!


Προβάδισμα για την απόκτηση του 25χρονου άσου φαίνεται πως έχει ο «Δικέφαλος του Βορρά».
Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ξεκίνησε.
Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, βρίσκεται ήδη στην επόμενη σεζόν, με τους ιθύνοντες να έχουν ξεκινήσει τα σχέδια για το χτίσιμο του ρόστερ. Ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι ο Μπερνάρντ Μενσά της Καϊσέρισπορ, ο οποίος με τη δηλώσεις του αποκάλυψε πως έχει ήδη μιλήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Η Live Sport εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκανέζου μέσου.

Η ομάδα του 25χρονου χαφ χρωστάει ένα ποσό από την αγορά του Πέδρο Ενρίκε πριν από έναν χρόνο και μπορεί αυτό να παίξει ρόλο στις συζητήσεις των δύο ομάδων. Στα υπέρ είναι η προσωπική επαφή του Φερέιρα με τον ποδοσφαιριστή, ενώ τον κέρδισε και το πλάνο της επόμενης σεζόν. Επίσης, ο Μενσά έχει ενημερωθεί τι εστί ΠΑΟΚ από πρώτο χέρι μέσω του Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος σίγουρα θα του μετέφερε το πάθος της «ασπρόμαυρης» εξέδρας.

Αυτός είναι ο Μενσά:

Γεννημένος στην πρωτεύουσα Άκρα στις 17 Οκτωβρίου του 1994, ο Μενσά έπαιξε στην τοπική Φέγενορντ (ομάδα που ίδρυσαν οι Ολλανδοί στην Γκάνα) και στα 18 του βρέθηκε στην Πορτογαλία και τη Βιτόρια Γκιμαράες. Έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στις 16 Αυγούστου του 2014 πετυχαίνοντας το ένα από τα τρία γκολ της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη (1-3) επί της Ζιλ Βιθέντε. Οι εμφανίσεις στην Πορτογαλία κέντρισαν το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία το καλοκαίρι του 2015 τον απέκτησε αντί 6.000.000 ευρώ και υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας.

Παραχωρήθηκε δανεικός στη Χετάφε (2015-2016), επέστρεψε στην Γκιμαράες με τη μορφή δανεισμού (2016-2017) και για ένα χρόνο έπαιξε στην Κασίμπασα (2017-2018) πριν τον αποκτήσει η Καϊσερίσπορ καταβάλλοντας τη ρήτρα του συμβολαίου στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι διεθνής με την Γκάνα, ενώ φέτος μετράει 21 συμμετοχές, με 3 γκολ και 8 ασίστ, στο τουρκικό πρωτάθλημα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.