Ads Top

Οι δύο υποψήφιοι αντι-Γκιλιέρμε στον Ολυμπιακό!


Πολύ ψηλά στη λίστα περίπτωση κορυφαίος χαφ της Superleague.
Δεν πάει καιρός που διέρρευσε ρεπορταζιακά πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κινηθεί για χαφ, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρούσε την τετράδα των υφιστάμενων μέσων που έχει στο ρόστερ του, υπεραρκετή.
Εξ αρχής ο sportdog είχε ξεκαθαρίσει πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάντα τις κεραίες τους στραμμένες και στην αγορά των μέσων, κυρίως γιατί υπήρχε (και εξακολουθεί να υπάρχει) η πιθανότητα πρότασης και πώλησης του Καμαρά.

Πλέον βέβαια, στην... επικίνδυνη ζώνη, μπήκε άλλος. Ο Γκιλιέρμε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις στην πατρίδα του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μη παραμονή του και μη ανανέωση του συμβολαίου του, αυτομάτως δημοσιοποίησε το «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό για την επέκταση της συνεργασίας τους (ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι), κάτι που πρακτικά μέσω διαρροών επιβεβαιώθηκε και από τους «ερυθρόλευκους».

Και πλέον, εκ των πραγμάτων, η πώληση του Βραζιλιάνου είναι ένα ρεαλιστικό ενδεχόμενο, μια πιθανότητα που πρέπει να συνυπολογιστεί σοβαρά για τους υπευθύνους του Ολυμπιακού, οπότε εκ των πραγμάτων θα πρέπει η λίστα που προϋπήρχε για το κέντρο του γηπέδου να… ενεργοποιηθεί ως προς τα δεδομένα της.

Και πάντα φυσικά βάσει των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς. Περίοπτη λοιπόν η θέση σε αυτή τη λίστα του Λούκας Σάσα, του Βραζιλιάνου μέσου του Αρη. Αρέσει στον Πορτογάλο προπονητή, τον ήθελε και από τον περασμένο Ιανουάριο, έχει ρήτρα αποδέσμευσης από τους «κίτρινους» 1,2 εκατ. ευρώ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως αν ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτησή του, το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσει θα μειωθεί σημαντικά, προσφέροντας και έμψυχα ανταλλάγματα.

Ενας άλλος Βραζιλιάνος, ο Εντουάρντο Ενρίκε ήταν επίσης από παλιά στο μπλοκάκι του Μαρτίνς. Τον ήθελε πέρυσι το καλοκαίρι, η Σπόρτινγκ όμως πλήρωσε 3 εκατ. ευρώ και αγόρασε τα δικαιώματα του από Μπελενένσες και Ιντερνασιονάλ (τα είχαν εξ ημισίας). Δεν έπιασε όμως στο «Αλβαλάδε», έπαιξε ελάχιστα και όσο το έκανε ήταν κάκιστος, με αποτέλεσμα να έχει  μπει στη μεταγραφική λίστα των «λιονταριών», που ουσιαστικά τον παραχωρούν… κοψοχρονιά.

Αν δεν πτοήσει τον Μαρτίνς η κάκιστη φετινή σεζόν του, τότε δεδομένα είναι μια πολύ εφικτή περίπτωση αν και εφόσον χρειαστεί ο Ολυμπιακός να κινηθεί αυτό το καλοκαίρι για να καλύψει το κενό του Γκιλιέρμε, με δύο συμπατριώτες του να αποτελούν τους βασικούς υποψήφιους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.