Ads Top

Στον Παναθηναϊκό ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!


Ο 28χρονος αμυντικός του Αμβούργου βρέθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού. 
Ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα προπονήσεις, αποφασισμένος να δείξει ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.
Μία παρουσία «βόμβα» που ακούει στο όνομα Κυριάκος Παπαδόπουλος έσκασε αναπάντεχα το Σάββατο το πρωί στο Κορωπί εν μέσω των τεστ των παικτών του Παναθηναϊκού για τον κορωνοϊό! 

Στην προπόνηση που ακολούθησε δεν συμμετείχε, προφανώς διότι ήταν υποχρεωμένος να περάσει πρώτα τεστ για τον κορωνοϊό αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις στον Παναθηναϊκό!

Ο στόχος είναι να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση και κυρίως να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπισε την τελευταία διετία.

Το ενδεχόμενο απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες αυτή τη στιγμή, όχι εξαιτίας των οικονομικών αξιώσεων του Κυριάκου Παπαδόπουλου (σε αυτή τη φάση της καριέρας του δεν τον απασχολεί το οικονομικό αλλά να αποδείξει σε όλη την Ευρώπη ότι είναι ακόμα εδώ, έτοιμος για το restart, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια, ενώ το Αμβούργο ζητάει να καλυφθούν περίπου 300 χιλ. ευρώ από το συμβόλαιό του) αλλά λόγω... θέσης.

Στα στόπερ του τριφυλλιού υπάρχουν ήδη οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Αχιλλέας Πούγγουρας, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Ζοάο Νούνες, έχει ήδη αποκτηθεί για τη νέα σεζόν ο Φραν Βέλεθ ενώ σε λίγους μήνες προβλέπεται να επιστρέψει στην ομάδα και ο Φάνης Μαυρομμάτης.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ωστόσο η είδηση της άφιξης του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Κορωπί και των προπονήσεών του στον Παναθηναϊκό ενόσω η μεγάλη κλάση που τον συνοδεύει από το ξεκίνημα της καριέρας του σαφώς και δεν περνάει απαρατήρητη, ειδικά εφόσον πιστοποιηθεί εκ της εικόνας των προπονήσεων ότι βρίσκεται σε φάση πλήρους επιστροφής.

Τελευταία του συμμετοχή με το Αμβούργο ήταν τον Γενάρη του 2019 απέναντι στο Ανόβερο, ενώ η πιο πρόσφατη «γεμάτη» σεζόν του την περίοδο 2017/18 οπότε κατέγραψε 29 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα με ένα γκολ και μία ασίστ.

Στο Αμβούργο μετακόμισε το 2017 έναντι 6.5 εκατ. ευρώ από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία είχε δαπανήσει επίσης 6.5 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της από τη Σάλκε το 2015.

Στη Σάλκε και τη Μπουντεσλίγκα πήγε από τον Ολυμπιακό έναντι 2 εκατ. ευρώ το 2010 σε ηλικία μόλις 18 ετών από τον Γ.Α.Σ. Σβορώνου Κατερίνης, όντας διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας.

Με την εθνική Ελλάδας των ανδρών έχει 29 συμμετοχές και 4 γκολ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.