Ads Top

Τον άφησε ο Παναθηναϊκός και υπογράφει στον Ολυμπιακό;


Δείτε για ποιον πρόκειται, τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστές παρελαύνουν τη μία μέρα στο ρεπορτάζ μιας ομάδας ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι και μερικές μέρες μετά τους βλέπουμε σε ρεπορτάζ άλλης ομάδας.
Συνήθως, αυτή είναι η διαδικασία. Οι ατζέντηδες, όταν τους βάζουν στην αγορά μιας χώρας, συνήθως με συνεργασία με κάποιον ενδιάμεσο μάνατζερ από τη χώρα αυτή, δεν «διαλέγουν». Οι παίκτες τους προτείνονται παντού, ενίοτε και με διαφορετικό… τιμολόγιο ανάλογα τα βαλάντια στα οποία απευθύνονται και περιμένουν να δουν ποιος (και αν) θα «τσιμπήσει».

Το ίδιο για παράδειγμα έχει γίνει με τον Χουάν Κρουζ, τον Ισπανό αριστερό μπακ της Ελτσε, ο οποίος προ ημερών εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και σήμερα φιγουράρει σε αυτό του Ολυμπιακού. Για τους «πράσινους» περίπτωση περίπου… απαγορευτική, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει option επέκτασης συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο από την ισπανική ομάδα, αλλά και το κασέ του «ξεφεύγει» από τα δεδομένα των 200-250 χιλιάδων ευρώ που προτίθεται ο Τσάβι Ρόκα να διαθέσεις για τους ακραίους του μπακ.

Γι’ αυτό και άλλωστε το όνομα του ήταν… κομήτης στο ρεπορτάζ, αφού μία που εμφανίστηκε, μια που εξαφανίστηκε. Σήμερα, ο Κρουζ παίζει «ερυθρόλευκα». Προφανώς και έχει προταθεί, προφανέστερα μιλάμε για έναν παίκτη, ο οποίος ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα της Σεγούντα, εννοείται πως ο Ολυμπιακός έχει διαφορετικές δυνατότητες από τον Παναθηναϊκό ως προς την κάλυψη απαιτήσεων και τις οικονομικές επιλογές, αλλά μοιάζει τουλάχιστον δύσκολο όσο και αν οι συνθήκες φέτος είναι πρωτόγνωρες, ο Ολυμπιακός να κινηθεί για αντικαταστάτη (;) του Τσιμίκα – χωρίς καν αυτός να έχει πωληθεί…- επιλέγοντας έναν 28χρονο από ομάδα της Σεγούντα (που μάλιστα έχει αποτελέσει και το ταβάνι της ως τώρα σταδιοδρομίας του).

Και κλείνοντας, μη σας κάνει καμία εντύπωση αν τις επόμενες μέρες το όνομα του Κρουζ φιλοξενηθεί σε ρεπορτάζ τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ, αφού και εκεί έχει προταθεί μιας και αμφότεροι οι «δικέφαλοι» αναζητούν (επίσης) αριστερό μπακ. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.