Ads Top

«Έκοψε» Έλληνα διεθνή ο Αμπέλ Φερέιρα!


Ο Αμπέλ Φερέιρα «έκοψε» την περίπτωσή του για τον ΠΑΟΚ - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζεται στο εξωτερικό έμεινε ελεύθερος και θέλησε να βρει μια ομάδα για να κάνει προπονήσεις έτσι ώστε να μείνει σε καλή κατάσταση.
Στόχος του είναι να διατηρηθεί σε ένα υποφερτό επίπεδο για να μπορέσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Απευθύνθηκε στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχει κρύψει και τα αισθήματα που τρέφει για τον «δικέφαλο του Βορρά», ζητώντας να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πιθανόν και θέλοντας να ανοίξει μια… πόρτα για την Τούμπα ενόψει καλοκαιριού.

Παρόλα αυτά, ο Αμπέλ Φερέιρα… έκλεισε αυτή την πόρτα στον Έλληνα άσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήθελε να έχει παίκτη που δεν μπορεί να υπολογίζει κι από τη στιγμή που μπαίνει στην τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, στην τελική ευθεία πριν την επιστροφή της Super League και την εκκίνηση των playoffs, απάντησε αρνητικά στο αίτημα!

Ο Αμπέλ Φερέιρα αρνήθηκε σε Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή να πάρει μέρος στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έφερε αυτή την απόφαση του Πορτογάλου προπονητή.


Ο παίκτης που είχε ζητήσει να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει κρύψει τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του και στο παρελθόν έχει βρεθεί στην Τούμπα, αυτό δεν ήταν ικανό να αλλάξει τη γνώμη του Αμπέλ Φερέιρα που έβαλε πάνω από όλα το καλό της ομάδας του τη δεδομένη χρονική στιγμή!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.