Ads Top

Τέλος ο Βαγιαννίδης, ενημέρωσε ότι θα πάει στο εξωτερικό!


Δεν έγινε ποτέ η συνάντηση του Αλαφούζου με την οικογένεια Βαγιαννίδη καθώς ο ίδιος ο 18χρονος ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τηλεφωνικά την Τρίτη τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού ότι αποφάσισε οριστικά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
Αδοξο τέλος είχε για τον Παναθηναϊκό το σίριαλ της παραμονής του Γιώργου Βαγιαννίδη, καθώς ο ίδιος ο 18χρονος πλάγιος αμυντικός επικοινώνησε τηλεφωνικά την Τρίτη με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και τον ενημέρωσε ότι έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
Ο Αλαφούζος προσπάθησε να τον μεταπείσει λέγοντάς του να ακούσει την πρόταση που θα του καταθέσει, αλλά ο Βαγιαννίδης απάντησε ότι δεν είναι οικονομικό το ζήτημα και πως έχει σκεφτεί πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα την οριστική του απόφαση.

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα το απόγευμα της Τρίτης στις 3:54 ότι «ο Γιώργος Βαγιαννιδης ενημέρωσε σήμερα τον Παναθηναϊκό ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του».

Ο Βαγιαννίδης είναι ο μοναδικός από τη συγκεκριμένη φουρνιά ποδοσφαιριστών της ακαδημίας που δεν επέκτεινε το συμβόλαιό του, ενώ ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος παρά το γεγονός ότι η Ιντερ του έχει καταθέσει επίσημη και άκρως δελεαστική πρόταση.

Στο κόλπο βρίσκονται κι άλλες ομάδες του εξωτερικού και η οριστική απόφασή του θα παρθεί το προσεχές διάστημα αφού σταθμίσει πρώτα όλες τις παραμέτρους για την καριέρα του.

Οσον αφορά τον Παναθηναϊκό είναι πλέον σαφές ότι οι πράσινοι βρίσκονται εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να κινηθούν στη μεταγραφική αγορά για δύο ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας, μια και ο Γιόχανσον είναι σχεδόν απίθανο να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ο Βαγιαννίδης ενημέρωσε ότι αποχωρεί και ο Αποστολάκης έχει υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.