Ads Top

Είπε «όχι» στον Ολυμπιακό, τον παίρνει ο ΠΑΟΚ!


Επιθετικός που έκανε μάτωσε τα δίχτυα στην Αμερική - Πότε τον ήθελε ο Ολυμπιακός, τι συμβαίνει τώρα με τον ΠΑΟΚ!
Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για βασικό επιθετικό ενόψει καλοκαιριού, μιας και εκτιμάται πως θα υπάρξει τουλάχιστον μία πώληση στη γραμμή κρούσης.
Ο Κάιλ Λαρίν αποτελεί ένα από τα ονόματα που δεν λείπουν από το ρεπορτάζ του Δικέφαλου το τελευταίο διάστημα, καθώς ο επιθετικός της Μπεσίκτας φέρεται να απασχολεί έντονα τον Δικέφαλο.

Αυτό, ωστόσο, που δεν θυμούνται πολλοί είναι πως ο Καναδός φορ είχε απασχολήσει ιδιαιτέρως και τον Ολυμπιακό στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, το θέμα με τον Λαρίν και τους Πειραιώτες είχε προκύψει προτού ο παίκτης πάρει μεταγραφή στη Μπεσίκτας και ενώ αγωνιζόταν ακόμα στο MLS με τη φανέλα της Ορλάντο Σίτι.

Προερχόμενος από μια εξαιρετική σεζόν στις ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 2018 ο Λαρίν βρισκόταν στα μπλοκάκια αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν επίσημη κρούση για την απόκτησή του, φιλοδοξώντας να κερδίσουν τη μάχη με την Μπεσίκτας, με την οποία ο Λαρίν βρισκόταν επίσης σε διαπραγματεύσεις. Εν τέλει, οι Πειραιώτες προσέφεραν περίπου τα μισά χρήματα στον παίκτη σε σχέση με τους Τούρκους και Καναδός άσος κατέληξε στην Κωνσταντινούπολη με μεταγραφή ύψους 1.850.000 ευρώ.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως ο Λαρίν δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στην Μπεσίκτας, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2019 να παραχωρηθεί ως δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ του Βελγίου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.