Ads Top

ΠΑΟΚ: Μίσιτς ο πρώτος για το καλοκαίρι!


To δύσκολο κομμάτι στο θέμα της παραμονής του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει προ πανδημίας. 
Ο Κροάτης (ύστερα από μη αναμενόμενα μεγαλύτερες σε διάρκεια διαπραγματεύσεις) στις αρχές του χρόνου είχε συμφωνήσει στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο και μάλιστα το υπέγραψε τον Φεβρουάριο και απλώς περίμενε να την εξάσκηση του buy-out που είχε ο «δικέφαλος» για την αγορά του από την Σπόρτινγκ.
Ακολούθησε η πανδημία και έτσι τα πάντα μπήκαν στον «πάγο», με τους Θεσσαλονικείς πάντως να εξακολουθούν να προσπαθούν να πετύχουν ευνοϊκότερους όρους στη διαπραγμάτευση με τα «λιοντάρια». Το πρώτο που πέτυχαν, αναμενόμενο και αφορούσε την επέκταση του δανεισμού του Μίσιτς ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το δεύτερο, όπως έγραψαν και χτες οι Πορτογάλοι (και είχε προαναγγείλει πολύ νωρίτερα ο «σκύλος») την παράταση του deadline για την χρήση της option αγοράς με της μετρητοίς καταβολή της ρήτρας των 2 εκατ. ευρώ από τις 20 Μαΐου ως τις 20 Ιουνίου. Άλλο όμως είναι αυτό που έχει σημασία και αποκαλύπτει ο «σκύλος» πως πέτυχε ο Δικέφαλος με τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Αυτό λοιπόν που κατάφερε ο «δικέφαλος» ήταν να κερδίσει ουσιαστικά χρόνο, χοντρικά έναν μήνα ακόμη προκειμένου να συνεχίσει να διαπραγματεύεται και να πιέζει στην Σπόρτινγκ για να αποφύγει τον μεγάλο βραχνά της εν λόγω συμφωνίας, την εφάπαξ δηλαδή καταβολή των 2 εκατ. ευρώ.

Κάτι που παλεύουν στους νταμπλούχους από το περασμένο φθινόπωρο, αλλά έχουν συναντήσει την μέχρι και τώρα σφοδρότατη αντίδραση της Σπόρτινγκ, η οποία ούτε καν δέχεται να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αποδεχόμενη δηλαδή την εξόφληση της σε δόσεις και αυτό παρότι της προτάθηκαν διάφορες εναλλακτικές και… πακέτα προσφορών.

Την προσπάθεια πάντως ο ΠΑΟΚ δεν την εγκαταλείπει και η συμφωνία για την παράταση, του δίνει χρόνο και ελπίδα. Και κάτι ακόμη. Τις διαπραγματεύσεις με τον πορτογαλικό σύλλογο τις κάνει ο Μάριο Μπράνκο και αυτό παρότι εμφανίζεται (και ουσιαστικά να είναι) «φευγάτος» από τους «ασπρόμαυρους».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.