Ads Top

Η Στουτγκάρδη αποφασίζει για Χατζηγιοβάννη! - Τι κρίνει την πρόταση!


Η γερμανική ομάδα είχε προκρίνει τον Τάσο Χατζηγιοβάννη - Από τι θα εξαρτηθεί η πρόταση!
Μετά από… κατασκοπία τριών χρόνων, οι Γερμανοί “πείστηκαν” από την αγωνιστική πρόοδο, αλλά και το έμφυτο ταλέντο του άσου του Τριφυλλιού, βάζοντας τον αρκετά ψηλά στη λίστα τους. Απομένει όμως και το σχετικό “ξεσκαρτάρισμα”, ώστε να καταλήξουν σε μία τελική τριάδα ποδοσφαιριστών, για τους οποίους θα κινηθούν το καλοκαίρι.
Αυτή τη στιγμή, στο στρατόπεδο της Στουτγκάρδης, το νούμερο ένα θέμα είναι η ολοκλήρωση της σεζόν, καθώς λήφθηκε από την λίγκα η απόφαση για “σέντρα” σε Bundesliga και Bundesliga 2, υπό το φάσμα του κορονοιού. Μάλιστα οι προπονήσεις άρχισαν χθες (8/5), έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι οι ποδοσφαιριστές, από κάθε άποψη.

Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη καμία πρόοδος σε ότι αφορά την τριάδα των υποψήφιων στόχων για τη γερμανική ομάδα. Τα νέα οικονομικά δεδομένα που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού, επηρέασαν τα ποδοσφαιρικά κλαμπ παγκοσμίως. Έτσι δημιουργήθηκαν κάποια ζητήματα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί από την Στουτγκάρδη και δεν υπάρχει βεβαιότητα, ότι οι ομάδες στις οποίες αγωνίζονται θα μπορέσουν να πληρώσουν τα συμφωνηθέντα. Η σχετική ανασφάλεια που επικρατεί σε όλα τα κλαμπ έκαναν πιο επιφυλακτικούς και τους διοικούντες.

Εκτός αυτού, στον γερμανικό Σύλλογο, μετά από συζητήσεις αποφάσισαν πως είναι φρόνιμο να περιμένουν τα αποτελέσματα πριν φτάσουν στην τελική επιλογή Τριάδας των εξτρέμ, προκειμένου να τσεκάρουν το εισιτήριο για επιστροφή στα σαλόνια . Κίνηση που φυσικά είναι επίσης άρρηκτα συνδεδεμένη με το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Αυτή τη στιγμή η Στουτγκάρδη βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Bundesliga 2, ενώ απομένουν 9 αγωνιστικές. Η Μπίλεφελντ είναι στην κορυφή και πίσω της η Στουτγκάρδη νιώθει καυτή την ανάσα του Αμβούργου. Μοναδικός στόχος βέβαια είναι η επάνοδος στα “σαλόνια” της μεγάλης κατηγορίας.

Σύντομα λοιπόν θα μάθουμε αν θα χτυπήσει η “πόρτα” του Παναθηναϊκού ή όχι για τον Χατζηγιοβάνη. Δανεικοί και άνοδος κρίνουν εν κατακλείδι την κίνηση ή όχι για τον Τάσο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.