Ads Top

Σταματέλος: «Σίγουρα θέλει Χασάν ο Μαρτίνς, αλλά δεν πρόκειται να δώσει 2,5 εκατ. ο Ολυμπιακός»


Την εκτίμηση ότι δύσκολα ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 2,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας που υπάρχει στη συμφωνία με την Μπράγκα για τον Χασάν, όσο κι αν τον θέλει στην ομάδα την επόμενη σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς.
Εν αναμονή της νέας τηλεδιάσκεψης με τον Πέδρο Μαρτίνς για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο και να ξεκινήσει η κουβέντα για την επόμενη σεζόν είναι στον Ολυμπιακό.
Ένα από τα πρώτα «θέλω» του Πορτογάλου τεχνικού φαίνεται πως είναι η παραμονή του Αχμέντ Χασάν, τον οποίο θέλει στο ρόστερ της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νίκος Σταματέλος υπογράμμισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως δύσκολα οι Πειραιώτες θα δώσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ που προβλέπονται στη ρήτρα του δανεισμού του Αιγύπτιου επιθετικού με την Μπράγκα.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός αν φτάσει πρόταση για τον Πορτογάλο από ένα καλύτερο πρωτάθλημα (όπως η Premier League), τότε δεν πρόκειται να του κλείσουν το δρόμο, όπως δεν έχουν κάνει για κανέναν ποδοσφαιριστή όλο αυτό το διάστημα.

Καταλήγοντας, ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, υπενθυμίζοντας ότι ο Νορβηγός δεν δείχνει να τρελαίνεται να πάει στην Τουρκία, παρά τα χρήματα που του προσφέρονται.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.