Ads Top

Παναθηναϊκός: 15% με play offs, τίποτα χωρίς αγώνες!


Η πρόταση στους παίκτες για μείωση στην τελευταία δόση του Μαϊου και η οποία αρχικά δεν έγινε δεκτή από τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».
Το «ψαλίδι» στα συμβόλαια είναι το πρώτο που επιδιώκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι όλες οι ελληνικές ομάδες για να περιορίσουν την οικονομική ζημιά από τη πανδημία.
Στο «Γ. Καλαφάτης» σήμερα, λοιπόν, οι παίκτες ενημερώθηκαν για την πρόταση της διοίκησης, αλλά και των μελών της Σούπερ Λίγκας για σημαντική μείωση στη τελευταία δόση του συμβολαίου. Αυτή που πρέπει να καταβληθεί στις 31 Μαϊου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ σε συνεννόηση και με τις άλλες ομάδες που το ίδιο προφανώς έχουν μεταφέρει στους δικούς τους παίκτες, πρότεινε να πάρουν οι αθλητές το 15% της δόσης Μαϊου αν διεξαχθούν τα play offs και να μην εισπράξουν τίποτα αν δεν διεξαχθούν! Αυτή η πρόταση είναι γνωστή στον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος είναι και μέλος του ΠΣΑΠ και είχε διαπραγματεύσεις με την ομάδα εργασίας των συλλόγων.

Ο διεθνής μέσος και αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης μετέφερε την πρόταση στους συμπαίκτες του σήμερα στο Κορωπί, τη στιγμή που είχαν πάει σε γκρουπ για να περάσουν το διπλό τεστ για τον κορονοϊό και για τα αντισώματα. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι προέκυψαν αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ειδικά από τους ξένους. Τόνισαν ότι δεν δέχονται τη συγκεκριμένη πρόταση και λογικά θα επανεξεταστεί το θέμα. Είναι σε εξέλιξη, άλλωστε, ο διαπραγματεύσεις της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΣΑΠ, προκειμένου να προκύψει συμφωνία σε μείωση.

25% «ψαλίδι»

Η μείωση στο συνολικό συμβόλαιο, σύμφωνα με την πρόταση που φέρεται να έχει προταθεί στους ποδοσφαιριστές προσεγγίζει το 25%. Να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό τα συμβόλαια μοιράζονται σε τέσσερις δόσεις. Οι παίκτες έχουν υπογράψει να πληρώνονται Οκτώβριο, Δεκέμβριο, Φεβρουάριο και Μάιο. Έχουν πάρει τις δύο πρώτες δόσεις (τη δεύτερη υπέγραψαν να μετατεθεί για τον Γενάρη, ώστε να ισχύει η νέα φορολογία) κι εκκρεμεί αυτή του Φεβρουαρίου. Για τη συγκεκριμένη, δεν υπήρξε ενημέρωση πότε θα δοθεί, αλλά ο Κουρμπέλης ξεκαθάρισε στους συμπαίκτες του, ότι θα δοθεί όλο το ποσό. Οι μειώσεις, όπως και να έχει, είναι ένα καυτό ζήτημα που θ’ απασχολήσει τον Παναθηναϊκό κι όλες τις ομάδες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.