Ads Top

Μίσιτς: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός για να χάσει μια διαφορά 14 βαθμών»


Ο Γιόσιπ Μίσιτς αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το έργο των Λουτσέσκου, Φερέιρα.
Ηταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν. Ο Γιόσιπ Μίσιτς μίλησε στην πατρίδα του μιας και ψηφίστηκε στην καλύτερη 11αδα του «Δικεφάλου του Βορρα» της δεκαετίας. Και για τους Κροατές ήταν μια έκπληξη μιας και ο Μίσιτς βρίσκεται μόλις 16 μήνες στην Θεσσαλονίκη και σε μια ανάλογη ψηφοφορία της Ριέκα, ο Κροάτης δεν βρισκόταν στους καλύτερους.
«Οταν είδα ότι η Ριέκα θα επέλεγε την ομάδα της δεκαετίας, πίστεψα ότι θα βρίσκομαι σε αυτή μιας και ήμουν μέλος αυτής όταν κατέκτησε το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Αλλά τελικά έκανα λάθος. Οι άνθρωποι τελικά ξεχνάνε».

Ο Μίσιτς αναφέρθηκε και στο μέλλον του στο ΠΑΟΚ αλλά και το έργο των Λουτσέσκου και Φερέιρα.

«Στην καριέρα μου μέχρι στιγμής ή θα παίζω συνέχεια ή δε θα παίζω καθόλου. Οποτε έχω την ευκαιρία προσπαθώ να την διαχειριστώ σωστά. Ποτέ δεν έφευγα από την ομάδα. Ετσι έκανα στην Ριέκα, έτσι έκανα και στην Σπόρτινγκ. Οταν δεν παίζεις και αλλάζεις περιβάλλον όπως εγώ που πήγα από την Σπόρτινγκ στον ΠΑΟΚ τότε αυτή είναι μια ευκαιρία. Πίστεψα στον εαυτό μου και τώρα τα πράγματα όπως τα ευχόμουν.

Επίσης έχω δει στον εαυτό μου και πρόοδο. Στο παιχνίδι μου. Δούλεψα καλά με τον Αμπελ Φερέιρα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που καταλαβαίνουν το παιχνίδι και μπορείς να μάθεις πολλά από αυτους», είπε στην «sportske-novosti».

Οσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Η διαφορά τώρα είναι 14 βαθμοί και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα για να χάσει αυτή τη διαφορά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εχουμε ακόμη μια μάχη με την ΑΕΚ για το Champions League. Θα είναι μεγάλη μάχη. Περισσότερο σκέφτομαι το να παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Μου δίνει κίνητρο να παίζω μπροστά σε κοινό...»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.