Ads Top

Ολυμπιακός: «Να αφαιρεθεί το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ!»


Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει νέα επίθεση κατά του ΠΑΟΚ, μέσω της Επιτροπής Δεοντολογίας, όπου έχει προσφύγει, ζητώντας τιμωρίες σε πρόσωπα αλλά και να αφαιρεθεί το περσινό πρωτάθλημα!
Όπως αναφέρει σήμερα, η εφημερίδα «Live Sport», ο Ολυμπιακός αναμένει από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να δει ποια αδικήματα έχουν συντελεστεί και να επιβάλλει και εκείνη με τη σειρά της ποινές της.

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως το αδίκημα της πολυϊδιοκτησίας υφίσταται από την περσινή περίοδο και για αυτό τον λόγο ζητά να αφαιρεθεί το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, ενώ περιμένει και την ποινική δικαιοσύνη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ζητήσει ήδη να μελετήσουν το σκεπτικό της απόφασης των Επιτροπών Επαγγελματικού Αθλητισμού, της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού τονίζουν πως υπάρχει και το κομμάτι της ποινικής δικαιοσύνης. Περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει κινητικότητα, ζητώντας την απόφαση και το σκεπτικό της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Τέλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι πολύ πιθανό και ο Ολυμπιακός να προσφύγει στο CAS για την υπόθεση, όπως έχει προαναγγείλει και ο ΠΑΟΚ, ζητώντας τον υποβιβασμό του «Δικεφάλου του Βορρά». Για τον λόγο αυτό βρίσκεται ήδη σε επαφές με ξένους δικηγόρους ώστε να παρθεί η απόφαση της προσφυγής ή όχι στο CAS.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.