Ads Top

O Ιβάν Σαββίδης απαντάει live στο Instagram (pic)


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα απαντήσει ζωντανά σε ερωτήσεις του κόσμου την ερχόμενη Παρασκευή (24/4), μέσω της επίσημης σελίδας «Hellenic youth Russia» στο Instagram.
Η είδηση έχει το δικό της ενδιαφέρον, πολύ περισσότερο η διαδικασία στην οποία αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με στελέχη του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει όσο δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τους οικογενειακούς δεσμούς ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο μέσω των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας.

Και μια από τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας εξ’ αποστάσεως είναι και οι ζωντανές συζητήσεις στα social media. Έτσι, ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ αποφάσισε να συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερο Instagram Live, της Ένωσης Νέων Ελλήνων της Ρωσίας.

Η ζωντανή συζήτηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (24/4) στην επίσημη σελίδα (hellenic_youth_russia) στο Instagram και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις ερωτήσεις τους μέχρι τις 23 Απριλίου.

«Την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 19:00, θα γίνει ζωντανή μετάδοση με τον ηγέτη των Ελλήνων της Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδη. Θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να τον ακούσετε να απαντά στις δικές σας ερωτήσεις. Εφόσον θέλετε να καταθέσετε την ερώτηση σας, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας μέχρι την Πέμπτη 23 Απριλίου και οι καλύτερες θα βγουν στον αέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με έναν μεγάλο ηγέτη».




Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

24 апреля (пятница) в 19:00 на официальной страничке ФНКА греков России в Instagram @hellenic_youth_russia состоится прямой эфир с лидером греков России Иваном Игнатьевичем Саввиди! У вас будет уникальная возможность услышать ответы на свои вопросы. Если вы хотите, чтобы ваш вопрос прозвучал в эфире, присылайте его в директ до 23 апреля (включительно). Самые интересные - будут заданы в эфире. Не пропустите свой шанс общения с выдающимся лидером! #греки_нашего_времени #грекироссии #греческая_молодежь_россии #hellenic_youth_russia
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Греческая молодежь России (@hellenic_
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.