Ads Top

Σολδάνο: Φέρνει εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό!


Ο Φράνκο Σολδάνο που ανήκει στους “ερυθρόλευκους” σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά τον δανεισμό του στην Μπόκα καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της La Liga και της Serie A.
Σύμφωνα με το ΤΥC Sports, ο Αργεντινός σκέφτεται το μέλλον που μπορεί να είναι μακρία από τους Χεϊνέσες. Ισπανία και Ιταλία δείχνουν ως πιθανοί προορισμοί, ενώ η Μπόκα έχει την ευκαιρία να τον κρατήσει αν δώσει πέντε εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Ο 25χρονος επιθετικός έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Μπουένος Άιρες, ωστόσο ο κορονοϊος, σταμάτησε την εκπληκτική πορεία του. Μάλιστα η κατάσταση αυτή, έχει “παγώσει” τα πάντα σε όλο τον κόσμο και είναι λογικό και η Μπόκα να μην έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον παίκτη.

Το βασικό που προκύπτει από το ρεπορτάζ των Αργεντίνων είναι πως ο δανεισμός του παίκτη απ’ τον Ολυμπιακό στην Μπόκα έχει ισχύ για ένα χρόνο. Δηλαδή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μέχρι τώρα υπήρχε η πληροφορία πως ο Σολδάνο έχει πάει δανεικός στη Μπόκα για 1,5 χρόνο, άρα θα έμενε εκεί έως τον Δεκέμβριο.

Το άλλο που έχει ενδιαφέρον είναι πως σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, είναι υπό παρακολούθησε από ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Δεν αναφέρουν τα ονόματα των κλαμπ που ασχολούνται με την περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο. Επιμένουν, ωστόσο, πως η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον επιθετικό που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.