Ads Top

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντιλέινι!»


Ενδιαφέρον για τον Μάλκολμ Ντιλέινι έχουν εκφράσει Ολυμπιακός και Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με το «Eurohoops».
Μπορεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα να είναι ακόμη στον… πάγο, όμως τα μεταγραφικά σενάρια κρατούν για τα καλά.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!

Σύμφωνα με το «Eurohoops», οι Ολυμπιακός και Αρμάνι Μιλάνο είναι από τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο μέχρι τις 22 Ιουνίου είχε το δικαίωμα να το «σπάσει» μονομερώς και να μείνει ελεύθερος.

Η αγωνιστική αξία του 31χρονου γκαρντ είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει για τον παίκτη αρκετά παραπάνω, γιατί τον είχε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sportfm.gr, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Ντιλέινι, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του. Μάλιστα, ο Αμερικανός κάθε άλλο παρά αρνητικός εμφανίστηκε, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως για να απαντήσει θετικά, θα πρέπει να λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις αναφορικά με την καταβολή των δεδουλευμένων του.

Στο μεταξύ, ο 31χρονος γκαρντ βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ, έχοντας «στραβώσει» με τους Καταλανούς που δεν επέτρεπαν να φύγουν οι παίκτες για τις πατρίδες τους, όταν ξέσπασε ο κορωνοϊός και αναβλήθηκαν οι διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.