Ads Top

Ο πρώτος που «τελειώσε» ο Σαββίδης!


Ο ΠΑΟΚ γλιτώνει από ένα μεγάλο συμβόλαιο - Έρχονται κι άλλες αλλαγές, αναλυτικά το νέο πλάνο Σαββίδη!
Στον ΠΑΟΚ αναμένονται πολλές αλλαγές κι ήδη οι πρώτες κινήσεις γίνονται παρότι ακόμα όλα είναι «παγωμένα» λόγω της πανδημίας.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Οι συνθήκες που προέκυψαν στον ΠΑΟΚ δεν του έδωσαν τον χώρο που ορίζει και προϋποθέτει ο ρόλος ενός τεχνικού διευθυντή. Καλά καλά ούτε τον Αμπέλ Φερέιρα δεν διάλεξε ο Μπράνκο.

Όπως και να ‘χει, στο πλαίσιο του εξορθολογισμού και της αυτάρκειας, ο Πορτογάλος δεν θα συνέχιζε. Δεν τέθηκε καν θέμα συζητήσεων για ανανέωση συμβολαίου, ενός πλουσιοπάροχου συμβολαίου, άνω των 20.000 ευρώ μηνιαίως, χρήματα που προφανώς στην νέα, οικονομική, πραγματικότητα του «δικέφαλου» δεν προβλέπονται για τον τεχνικό διευθυντή.

Καλά καλά παίζει να μην προβλέπεται καν τεχνικός διευθυντής! Η προ ημερών απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να αναγορεύσει – έστω και για τους τύπους – τον Αμπέλ Φερέιρα σε κουμανταδόρο των μεταγραφών και τον γιο του, Γιώργο στον απόλυτο επιβλέποντα της όλης μεταγραφικής δραστηριότητας, μειώνει πολύ τον χώρο για ένα πόσο τεχνικού διευθυντή.

Και μπορεί η διαρροή το «δικέφαλου» να έκανε λόγο για τεχνικό διευθυντή, αλλά έτσι όπως δομείται πλέον το σχήμα των μεταγραφικών υπευθύνων, σε συνδυασμό και με την παρουσία-ρόλο του Ζήση Βρύζα σε «συνεργάτη» του ΠΑΟΚ, χωρίς θεσμική πάντως ιδιότητα, ενώ η πιθανότητα να μην συμφωνήσει τελικά ο σύλλογος με κάποιον τεχνικό διευθυντή είναι αυξημένη, ίσως ακόμη και η πιθανότερη.

Γιατί, αφενός και τα διαθέσιμα για το πόστο χρήματα δεν… συγκλονίζουν κανέναν υποψήφιο, αφετέρου με τέτοιο δομημένο σχήμα και ελάχιστο χώρο για πρωτοβουλίες και ελιγμούς (ειδικά εφόσον το πλάνο έχει αποφασιστεί πλήρως), ακόμη και ένας καριερίστας τεχνικός διευθυντής (όπως ο Μάριο Μπράνκο και οι προκάτοχοί του δηλαδή) θα το σκέφτονταν διπλά και τρίδιπλα να ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.