Ads Top

Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με Βιεϊρίνια και στελέχη της ΠΑΕ!


Η κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του Βιεϊρίνια, σε πρώτο πλάνο οι εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, τι γίνεται με προπονητικό και γήπεδο!
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης εγκαινίασε τις επαφές του με τους αρχηγούς του Δικέφαλου συζητώντας με τον Βιεϊρίνια, ενώ έκανε και τηλεδιάσκεψη με τα στελέχη της ΠΑΕ.
Η τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Αντρέ Βιεϊρίνια ο Ιβάν Σαββίδης -μέσα στο Σαββατοκύριακο- ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε πρώτα με τον αρχηγό της ομάδας και θα ακολουθήσουν συζητήσεις και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που φορούν το περιβραχιόνιο (Κρέσπο, Πέλκας και Μάτος).

Στην επικοινωνία τους αυτή ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για τα ζητήματα της καθημερινότητας των παικτών αυτό το διάστημα που βρίσκονται σε περιορισμό στο σπίτι και ζήτησε από τον Πορτογάλο να του μεταφέρει τυχόν αιτήματα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών για τα προβλήματα που πιθανό να αντιμετωπίζουν με τον εγκλεισμό τους.

Στην επαφή αυτή επιβεβαιώθηκε και το καλό κλίμα στις σχέσεις της οικογένειας Σαββίδη με τον Βιεϊρίνια που αναμένεται να παίξει και καθοριστικό ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της σεζόν.

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε τηλεδιάσκεψη και με τα στελέχη της  ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα με τους Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα και Κυριάκο Κυριάκο η οποία αφορούσε στις εξελίξεις στο προπονητικό και το γήπεδο

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε επίμονα να μη χάνεται ούτε μια μέρα στο σχεδιασμό και καθημερινά να καταγράφονται οι εξελίξεις, θέτοντας και προτεραιότητες στο διάστημα αυτό που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Από τη μια ζήτησε να ενισχύεται η σχέση της ομάδας με τον κόσμο της, μέσω των social media που διαθέτει ο ΠΑΟΚ και από την άλλη να έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου μέχρι το τέλος της καραντίνας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.