Ads Top

Ο Δέλλας αποθέωσε τον Τσιμίκα: «Εχει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου μπακ»


«Εχει πολύ καλή σέντρα και βοηθάει πολύ στην επίθεση, χωρίς όμως να υστερεί στην άμυνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τραϊανός Δέλλας - Αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα σε Ιταλικά ΜΜΕ!
Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε στους Ιταλούς για τον 24χρονο μπακ του Ολυμπιακού και υποκλίθηκε στο ταλέντο του.
Το όνομα του Κώστα Τσιμίκα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των ιταλικών ιστοσελίδων, με τους δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας να γράφουν συνεχώς για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον 24χρονο αριστερό μπακ.

Μία από τις ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα θέματα των Παρτενοπέι μίλησε με τον Τραϊανό Δέλλα και ζήτησε την άποψη του για τον μπακ του Ολυμπιακό, αλλά και για τον Κώστα Μανωλά, που αγωνίζεται στην Νάπολι.

Ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα, τονίζοντας ότι ο διεθνής άσος των Πειραιωτών έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος μπακ.

Ο «Κολοσσός» του ελληνικού ποδοσφαίρου στάθηκε στη σπουδαία δουλειά που κάνει ο μπακ του Ολυμπιακού στο κομμάτι της επίθεσης, βοηθώντας πολύ την ομάδα του στο δεύτερο μισό του γηπέδου, ωστόσο, επισήμανε ότι τα πηγαίνει εξαιρετικά και στην άμυνα.

«Τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος και κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Γενικά, είναι εξαιρετικός από τότε που γύρισε από το Βέλγιο. Είναι ένας παίκτης, που έχει ισορροπία στο παιχνίδι του, μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Οταν ήταν μικρός έπαιξε σαν επιθετικός. Ηταν σωστή απόφαση να τον γυρίσουν στην άμυνα. Είναι ένας αμυντικός, που βοηθάει πολύ στην επίθεση. Βοηθάει την ομάδα του να αναπτύσσεται από πίσω. Εχει πολύ καλή σέντρα και έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος αριστερός μπακ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον Κώστα Μανωλά: «Ξέρω πολύ καλά τον Κώστα Μανωλά. Πριν κάνει σπουδαία καριέρα έπαιζε στην ΑΕΚ. Εχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Είναι γρήγορος, έχει μεγάλο άλμα και έχει βελτιώσει πολύ την τεχνική του κατάρτιση. Εχει βελτιωθεί ως προσωπικότητα επίσης. Θέλει πάντα να παίζει και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.