Ads Top

Ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» για παίκτη της Φενέρ!


Μετά τη φυγή του Μιλουτίνοφ, οι Πειραιώτες ψάχνουν για έναν ψηλό που θα κάνει τη διαφορά!
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη ξεκινήσει ενέργειες για την επόμενη χρονιά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιμένει να δει πώς θα πάει η κατάσταση με τον ιό και μετά θα αρχίσουν οι διαδικασίες για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει πάρει φωτιά και αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε καθημερινώς. Ηδη άλλωστε έχει κλείσει τον Χασάν Μάρτιν από την Μπουντούτσνοστ, ενώ παράλληλα αποχαιρετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται στα γκαρντ με τον κόσμο της ομάδας να κάνει όνειρα για δίδυμο Σλούκα-Ντιλέινι. Δύο παίκτες που θα σκορπίσουν θύελλα ενθουσιασμού, αν οι Αγγελόπουλοι καταφέρουν να τους ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Κανείς δεν ξέρει αν θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Σίγουρα, όμως, ο Ολυμπιακός θα πάει για ένα τέτοιο δίδυμο στα γκαρντ. Για δύο παίκτες, όχι στοιχήματα, αλλά φτασμένους και ικανούς να κάνουν με το καλημέρα τη διαφορά.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, οι Αγγελόπουλοι είναι και πάλι σε πολύ καλή κατάσταση, μετά την οικονομική περιπέτεια που πέρασαν. Και θέλουν να φτιάξουν έναν Ολυμπιακό, που θα θυμίσει τα παλιά, που θα πάει σε φάιναλ-φορ, που θα διεκδικήσει τίτλους.

Το να πάρουν και Σλούκα και Ντιλέινι δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά όχι και απίθανο. Θα πάρουν, όμως, τέτοιους παίκτες. Θα είναι ο Ντάριους Ανταμς από την Κίνα ή κάποιος άλλος από το πλούσιο πρωτάθλημα της Ασίας; Θα είναι ο Μπραντ Ουοναμέικερ, που είναι πιθανό να επιστρέψει από το ΝΒΑ; Οποιος και να είναι, τα αφεντικά του Ολυμπιακού θέλουν δύο παικταράδες στην περιφέρεια. Για τις θέσεις, δηλαδή, του Ρότσεστι και του Μπόλντγουϊν. Δύο παίκτες που θα βάλουν φωτιά στο ΣΕΦ και τον Πειραιά.

Θα πάρουν επίσης και έναν ακόμη πολύ καλό ψηλό. Σαν τον Αντονι Γκιλ της Χίμκι. Σαν τον Ντέρικ Ουίλιαμς της Φενέρ. Τόσο υψηλές είναι οι βλέψεις φέτος του Ολυμπιακού. Και αυτή τη φορά φαίνονται όχι λόγια του αέρα, αλλά επιθυμίες που θα γίνουν πράξεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.