Ads Top

Το δίδυμο που αλλάζει τον μπασκετικό Ολυμπιακό!


Το «δώρο» από τον Ομπράντοβιτς και το... ελληνικό μπαμ από το NBA - Ποιον βάζει δίπλα στον Σλούκα ο Μπαρτζώκας!
Εδώ και καιρό ακούγεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ζωηρές πιθανότητες φέτος να καταστήσει δυνατή την επιστροφή του Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ άφησε χθες ανοιχτό το ενδεχόμενο μιλώντας σε ελληνική εφημερίδα.
«ΤΑ ΝΕΑ»: «Υπάρχει μια φιλολογία ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό ή θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω κι ακούω κι εγώ σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω εγγυημένο συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν με την Φενέρμπαχτσε. Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης περνούν φευγαλέα διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά υπάρχει συμβόλαιο. Εάν βεβαίως φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, όπως διαδίδεται έντονα, αλλάζει η συζήτηση», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος γκαρντ.

Για τον Ομπράντοβιτς επίσης εδώ και καιρό έχουμε σημειώσει ότι από το περιβάλλον του εκείνο, που βγαίνει είναι ότι θα σταματήσει το καλοκαίρι για ένα χρόνο για να ξεκουραστεί. Κάτι, που είχε κάνει και το 2012. Όταν είχε φύγει από τον Παναθηναϊκό και πριν πάει στην Φενέρ.

Είναι κάτι απόλυτα λογικό για έναν άνθρωπο, που έχει πετύχει τα πάντα και που είναι στους πάγκους από το 1991. Στον Ολυμπιακό θέλουν να φύγει ο Ομπράντοβιτς για να ανοίξει ο δρόμος για τον Σλούκα, που είναι το μεγάλο τους όνειρο. Το ότι υπάρχουν ελπίδες, δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο. Αλλωστε έχουν καεί κατά το παρελθόν οι «ερυθρόλευκοι» από τέτοιες καταστάσεις.

Δεν αποκλείεται να θέλουν να κολλήσουν στον «Σλούκι Λουκ» (αν τον πάρουν εννοείται) τον Ναζρ Μήτρου Λονγκ, τον Ελληνοκαναδό γκαρντ, που είναι στους Πέισερς, που βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο ΝΒΑ, χωρίς, όμως, και πάλι να πετύχει τίποτα.

Ο Μήτρου Λονγκ είναι το στυλ του γκαρντ, που κάθε προπονητής θέλει. Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις, είναι πολύ καλός σουτέρ, καταλαβαίνει το παιχνίδι.

Και ίσως να ήρθε η ώρα να παίξει στην Ευρώπη, μετά τις αποτυχημένες του προσπάθειες στο ΝΒΑ. Δεν έχει το ελληνικό διαβατήριο, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να το αποκτήσει, αφού η καταγωγή του είναι από την χώρα μας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.