Ads Top

«Μένει στον ΠΑΟΚ ο Μάτος!»


Ο Κυριάκος Κυριάκος δήλωσε πως ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος θα ανανεώσει χωρίς την ενεργοποίηση του όρου με τις συμμετοχές του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξουν περικοπές συμβολαίων.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "LIVE Sport", o Κυριάκος Κυριάκος, που πρόσφατα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, δήλωσε βέβαιος ότι το συμβόλαιο του Λέο Μάτος θα ανανεωθεί χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιηθεί ο όρος των 3  συμμετοχών του στη φετινή σεζόν. Παράλληλα, τόνισε πως ο Δικέφαλος θα εξορθολογίσει τα οικονομικά του με στόχευση την αύξηση των εσόδων και  όχι με περικοπές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του.

Για το συμβόλαιο του Λέο Μάτος δήλωσε πως: "Ο Μάτος είναι μέλος της σπονδυλικής στήλης της ομάδας μας, σάρκα από τη σάρκα του ΠΑΟΚ, της πρωταθλήτριας ομάδας, που πήρε και το νταμπλ. Είναι βέβαιο ότι θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του, γιατί πιστεύουμε ότι έχει να προσφέρει πολλά ακόμη, είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Δεν περιμένουμε να συμπληρώσει 30 παιχνίδια για να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο".

Ενώ για τις περικοπές τόνισε: "Είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ ότι υπάρχει ένας επενδυτής όπως ο κ. Σαββίδης και δεν θα υπάρχουν περικοπές συμβολαίων, όπως θα γίνει σε άλλες ομάδες, δεν θα μπει ψαλίδι στα συμβόλαια για το κόψιμο εξόδων. Δεν έχουμε την εποχή ούτε του 2005 ούτε του 2010. Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".

Στην ίδια του συνέντευξη ο Κυριάκος Κυριάκος επανέλαβε πως η θέση του ΠΑΟΚ είναι να παιχθούν τα playoffs και να κριθούν όλα μέσα στο γήπεδο. "Ο Ολυμπιακός έχει τον καημό του. Τρία χρόνια έχουν στο μυαλό τους την απονομή τίτλου και έχει την πίκρα του ότι δεν θα μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής. Εμείς, πάντως δεν θέσαμε θέμα ποιος θα είναι πρωταθλητής, αλλά εάν υπάρχει πρώτος, υπάρχει και τελευταίος, που πρέπει να υποβιβαστεί. Θα το συζητήσουμε όλα όταν έρθει η ώρα. Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, θέλουμε να παίξουμε τα playoffs".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.