Ads Top

Κυριάκος: «Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί κατά του Ολυμπιακού όπου μπορεί»


Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, τόνισε ότι ο Δικέφαλος θα προσφύγει οπουδήποτε του δίνεται το δικαίωμα στην υπόθεση παραπομπής του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Ο Κυριακός Κυριάκος επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει την υπόθεση της παραπομπής του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Δεοντολογίας και στο CAS και στη UEFA και οπουδήποτε αλλού μπορεί.
"Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί όπου υπάρχει πρόσφορο έδαφος (CAS, UEFA) μέσα στα πλαίσια που του δίνει ο νόμος για την υπόθεση παραπομπής του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Δεοντολογίας" ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο  Κυριάκος Κυριάκος.

"Και να μην θέλαμε ο τρόπος που έχει αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια που καταφέραμε να διεκδικήσουμε και τελικά να του αποσπάσουμε τα σκήπτρα μας αναγκάζει να κινηθούμε με αυτόν τον τρόπο" συμπλήρωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της  ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: "Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις. Θα πρέπει να υπολογιστούν τα ρίσκα και τα πιθανά οφέλη στην περίπτωση επανέναρξης και αντίστοιχα τα ίδια ρίσκα και οφέλη στην περίπτωση της οριστικής διακοπής. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπονομευτεί η επόμενη χρονιά. Η απόφαση θα πρέπει να είναι ομόφωνη σε κάθε περίπτωση".

Ιια τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση ο Ιβάν Σαββίδης: "Ο Ιβάν Σαββίδης τονίζει στις επαφές που έχουμε και που είναι συχνές χωρίς αναγκαστικά να προκύπτουν από αυτές στρατηγικά αποτελέσματα, ότι η πανδημία του κορονοϊού θα αλλάξει τα δεδομένα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικά στην καθημερινότητα και στην εργασία όλων. Είναι ο πιο «εύκολος» Ιβάν Σαββίδης που εγώ προσωπικά έχω  διαχειριστεί. Είναι μαξιμαλιστής, αποζητά πάντα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα βάζοντας τους μεγαλύτερους δυνατούς στόχους".

Για το πότε  αναμένονται εξελίξεις για Τούμπα και νέο προπονητικό: "Άμεσα μπορούν να προκύψουν εξελίξεις για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας σε ότι αφορά την επιλογή του χώρου και την έναρξη των εργασιών. Ο χρόνος που μπορεί να ολοκληρωθεί το έργο αυτό δεν είναι καθορισμένος. Εξίσου άμεσες μπορεί να είναι οι εξελίξεις και για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αλλά αυτό εξαρτάται πρώτα από τις διεργασίες της γραφειοκρατίας. Ο χρόνος θα αρχίσει να μετρά από εκείνη τη στιγμή και μετά".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.