Ads Top

Ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για «αντι-Μιλουτίνοφ»


12,7 πόντους μ.ο. φέτος, ένα θηρίο στη ρακέτα θέλει να φέρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό!
Το ρόστερ της νέας σεζόν σχεδιάζουν ήδη στον Ολυμπιακό, με τους Οκτάβιους Έλις και Χασάν Μάρτιν να είναι οι μοναδικοί σέντερ στην ομάδα αφού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ.

Τον Τόνι Τζεκίρι της Βιλερμπάν φαίνεται πως έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί πρόβλημα στους Πειραιώτες καθώς έτσι στερούνται σε ύψος, κλάση, ποιότητα και δημιουργία από μέσα. Ειδικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει καλά πως χρειάζεται ενίσχυση κυρίως για τα ματς της Euroleague.

Τόσο ο πρώην σέντερ του Προμηθέα όσο και αυτός της Μπουντούτσνοστ μπορεί να έχουν εντυπωσιάσει με τις ικανότητες τους ωστόσο δεν διαθέτουν την πείρα για να αγωνιστούν εξ αρχής στα μεγάλα παρκέ της κορυφαίας διοργάνωσης. Έτσι, σύμφωνα και με το redgoal ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσθέσει ακόμα έναν παίκτη ικανό να παίξει με επιτυχία στο «5».



Στη λίστα του βρίσκεται και το όνομα του Τόνι Τζεκίρι.

Ο δυναμικός σέντερ μένει ελεύθερος από τη Βιλερμπάν, στην οποία είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο έναντι 400.000 ευρώ και έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό και σε αρκετές ακόμα ομάδες Euroleague. Είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα και σε συνάρτηση με το ποιοι γκαρντ θα έρθουν και πόσο θα κοστίσουν, είναι εξαιρετικά πιθανό να φουλάρει για την απόκτηση του Αφρικανού σέντερ.Tzekiri

Το θηρίο των 213 εκατοστών από την Νιγηρία έκανε φανταστική σεζόν με τη Βιλερμπάν στη φετινή Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 8.5 πόντους (54% δ. και 66% β.) σε 27 ματς, ενώ κατέβαζε 7.5 ριμπάουντ, μοίραζε 1.3 ασίστ, έκανε σχεδόν 1 κλέψιμο και είχε 13 στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Αφρικανός είναι απόφοιτος του Μαϊάμι, στο οποίο φοίτησε από το 2012 έως το 2016. Έπαιξε ως επαγγελματίας για πρώτη φορά στη Μπαντίρμα τη σεζόν 2016-17 και στη συνεχεία το 2017-18 φόρεσε τη φανέλα της Οστάνδης, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στην Τουρκία, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γκαζιαντέπ, με την οποία έκανε πράματα και θάματα.

Την περσινή σεζόν ο Τζεκίρι ήταν ένας εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του, καθώς μέτρησε 12.7 πόντους, 10.1 ριμπάουντ και είχε 62% στο δίποντο κατά μέσο όρο, οδηγώντας την ομάδα του Νένταν Μάρκοβιτς ως τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Από τα 16 του χρόνια στις ΗΠΑ, πήγε σχολείο εκεί. Έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ δίπλα στον Τζιμ Λαρανάνγκα, προπονητή του πανεπιστημίου του Μαϊάμι, πατέρα του Τζέι, άλλοτε παίκτη του Περιστερίου.

Σε 27 φετινούς αγώνες στη Euroleague, έχει κάνει έξι double double με πόντους και ριμπάουντ (σ.σ. ρεκόρ του τα 19) ενώ σε 10 από τους 27 αγώνες είχε περισσότερα ριμπάουντ από πόντους. Άλλωστε είναι σε μέσο όρο δεύτερος καλύτερος ριμπάουντερ της Euroleague πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και πρώτος σε απόλυτα νούμερα με 202.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

3 σχόλια:

  1. Το όνομά μου είναι Camila, ζω στη Βενεζουέλα με τον σύζυγό μου. Ο άντρας μου ήταν χρόνιος απατεώνας. Πάντα θέλει να με πληγώνει με άλλες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων γυναικών που είναι λιγότερο όμορφες από εμένα. Προσέξτε, δεν ήταν ποτέ έτσι. Ήταν ένας γλυκός, στοργικός και περιποιητικός σύζυγος, αλλά ξαφνικά άλλαξε και δεν μπορούσα να βρω κανέναν λόγο για τον οποίο άλλαξε. Η ασέβεια ήταν τόσο μεγάλη που κόντεψα να εγκαταλείψω τον γάμο μου. Βρήκα όμως μια λύση όταν είδα διαφορετικές μαρτυρίες σε ένα Φόρουμ για έναν άνδρα που λέγεται Dr Okosu. Οι άνθρωποι μαρτύρησαν για διάφορα καλά έργα που έχει κάνει για αυτούς. Αποφάσισα να του κάνω μια δοκιμή, επικοινώνησα μαζί του και μπόρεσε να με βοηθήσει. Μου είπε ότι ο σύζυγός μου ήταν κάτω από μια ισχυρή δύναμη. Μπόρεσε να σπάσει τη δύναμη και να αφήσει ελεύθερο τον άντρα μου. Ο σύζυγός μου επέστρεψε στον Αγάπη και στοργικό άντρα που ήταν πάντα. Πλέον με στηρίζει με κάθε τρόπο και πλέον πάμε διακοπές. Είμαι τόσο χαρούμενος. Σας ευχαριστώ, κύριε. Όπως ακριβώς υποσχέθηκα, αυτή τη μαρτυρία θα συνεχίσω να μοιράζομαι για να μάθει ο κόσμος το καλό που έχετε κάνει. Το email του είναι drokosu01@gmail.com και το whatsApp είναι +2348119663571

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λένε ΚΑΡΗ, είμαι σε μεγάλη δουλεία για σχεδόν 2 χρόνια υποφέροντας στα χέρια ενός απατημένου συζύγου, ήμασταν ευτυχισμένοι και ζούσαμε καλά μέχρι που εννοούσε την παλιά του κοπέλα και άρχισε να βγαίνει μαζί της εκτός γάμου. Πριν το καταλάβεις, σταμάτησε να νοιάζεται για την οικογένειά του. Έφτασε σε ένα βαθμό, σχεδίαζε να παντρευτεί μαζί της και να χωρίσει με τη γυναίκα του, έχω κλάψει και τον έχω αναφέρει στην οικογένειά του, αλλά ποτέ δεν άκουσε κανέναν παρά μόνο για να συντομεύσει την ιστορία μου.
    ήρθα σε αναζήτηση για έναν πραγματικό πνευματικό που θα μπορούσε να καταστρέψει τη σχέση τους και να τον κάνει να επιστρέψει εγώ και τα 2 παιδιά μας. Στην αναζήτησή μου είδα διαφορετικούς ανθρώπους να δίνουν μαρτυρίες για το πώς αποκαταστάθηκαν οι γάμοι τους από τον Δρ Okosu. Αυτός ο σύνδεσμος δείχνει ένα από τα βίντεο του που είδα στο youtube.

    https://m.youtube.com/watch?v=1hd_EkU-jJo

    Διάλεξα το email του και του διηγήθηκα την ιστορία μου και συμφώνησε να με βοηθήσει. Αφού τελείωσε τη δουλειά του για μένα, την τρίτη μέρα ο άντρας μου και η κοπέλα τσακώθηκαν και ήρθε σπίτι παρακαλώντας εμένα και τα παιδιά και ζητώντας συγχώρεση. Είπε ότι τα μάτια του είναι καθαρά τώρα και δεν θα κάνει ποτέ τίποτα για να πληγώσει ξανά την οικογένειά του και να υποσχεθεί ότι θα είναι φροντιστικός πατέρας και δεν θα απατήσει ποτέ ξανά. Είμαι τόσο χαρούμενος που δεν τον έχασα στο κορίτσι όλη η εκτίμηση πηγαίνει στον Δρ Οκόσου γιατί είσαι ένας Μεγάλος Άνθρωπος που στάλθηκε από τον Θεό για να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτού του κόσμου. Έχω γεύση από τα θαύματα της βοήθειάς σου και θα συνεχίσω να λέω για τα καλά σου έργα. και σε ποιον μπορεί να αφορά Αυτό είναι το email του: drokosu01@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σε όλους. Ονομάζομαι Paulina Gonzalo Είμαι μια γυναίκα 30 ετών με δύο κοριτσάκια. Ο άντρας μου με άφησε για 6 μήνες. Από την ίδια περίοδο βλέπει ένα κορίτσι 22 ετών. Λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Προσπάθησα τα πάντα για να τον πάρω πίσω, λέει ότι δεν είμαι η κατάλληλη γυναίκα για αυτόν, αλλά οι λόγοι είναι εντελώς ψευδείς γιατί δεν είμαι η γυναίκα που περιγράφει. Κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι καλή σύζυγος και καλή μητέρα για τα παιδιά μας. Είχα τρελαθεί. Αποφάσισα να μιλήσω με την κουνιάδα μου για το πρόβλημά μου γιατί ήμασταν πολύ δεμένοι. Μου σύστησε μια πνευματίστρια βασίλισσα Ζαζή που με βοήθησε. μπόρεσε να προκαλέσει χωρισμό μεταξύ του άντρα μου και της κοπέλας και ο άντρας μου επέστρεψε σπίτι. Ζήτησε συγγνώμη για όλα τα προσβλητικά λόγια που μου είπε. αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε τον γάμο μας καλύτερα από πριν. επικοινωνήστε με το email της. queenzazi1000@gmail.com whatsApp: +447405594942
    Αποφάσισα να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία όπως υποσχέθηκα και επειδή μπορεί να είναι χρήσιμη σε κάποιον εκεί έξω με παρόμοια προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.