Ads Top

Πάει στην UEFA ο ΠΑΟΚ!


Η κίνηση που θα συζητηθεί, δείτε τι ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ, αποφασισμένος για όλα!
Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει μια αρκετά δύσκολη κατάσταση, όμως οι άνθρωποί του είναι αποφασισμένοι για όλα.


Αδυνατεί να διασφαλίσει τα συμφέροντά του ο ΠΑΟΚ όπως νομίζουν κάποιοι ή απλά οι τελευταίοι είναι ανενημέρωτοι;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Έπειτα από δύο διακοπές και μία αναβολή, ξεκίνησε στις 30 Ιανουαρίου στο Β’ Τριμελές Εφετείο η δίκη της υπόθεσης των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων για την οποία κατηγορούνται 28 πρώην και νυν άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μια υπόθεση που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά... Το εν λόγω ζήτημα παρακολουθούν στενά και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζοντας προσεκτικά όλα τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις καταθέσεις προκειμένου να ορίσουν και αναλόγως τη στρατηγική τους, γνωρίζοντας πως η υπόθεση δεν είναι εύκολη και τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή.

Αξίζει -εξάλλου- να σημειωθεί πως ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είχαν προβεί σε καταγγελία κατά του Ολυμπιακού στην UEFA το 2015, ζητώντας να λάβει σοβαρά υπ' όψιν για την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή την πιθανή εμπλοκή των «ερυθρόλευκων» στα σκάνδαλα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διπλή καταγγελία είχε απορριφθεί και οι δύο ομάδες είχαν εκφράσει ανοιχτά τα παράπονά τους για τον τρόπο που η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε αντιμετωπίσει την υπόθεση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν εκπληρώνει το καθήκον της απέναντι στους φιλάθλους.

Πέντε χρόνια μετά, με τη δίκη για τα «στημένα» να είναι σε εξέλιξη, δεν υπάρχει καμία ειλημμένη απόφαση για τις κινήσεις που θα σημειωθούν δεδομένου πως όλα παραμένουν ανοιχτά και το θέμα δεν φαντάζει τόσο απλό επί της ουσίας. Στις τάξεις του ΠΑΟΚ θέλουν να «τρέξουν» τις εξελίξεις όταν αντιληφθούν πως θα είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να είναι απόλυτα προσεκτικοί στους χειρισμούς μιας τόσο «καυτής» υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, παρακολουθούν από κοντά το εν λόγω μέτωπο που έχει ανοίξει, καταγράφοντας την πορεία της υπόθεσης -κάτι που τεκμαίρεται από την καταγγελία του 2015- και εφόσον κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι, θα κινηθεί αναλόγως...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.