Ads Top

Έκανε την διαφορά στο Άρσεναλ - Ολυμπιακός και παίρνει μεταγραφάρα!


Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι προτάσεις που θα έρθουν θα ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ...
Αρκεί ένα παιχνίδι για αναζωπυρωθούν μεταγραφικά σενάρια; Να αυξηθεί η τιμή ενός ποδοσφαιριστή; Όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι διεθνούς διοργάνωσης, σε νοκ-άουτ φάση, στο Λονδίνο, κόντρα στην Αρσεναλ, αρκεί, ναι.


Και ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τη συνολική εικόνα και παρουσία του Μαντί Καμαρά στο ματς στο Emirates και την επική πρόκριση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στους «κανονιέρηδες».

Ο Αφρικανός μέσος δεν είναι άγνωστος στην Πρέμιερσιπ. Αν όχι όλες, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της έχουν αναλυτικό, εμπεριστατωμένο και πλήρη αγωνιστικό φάκελο με τον μέσο του Ολυμπιακού, το προφίλ του οποίου ταιριάζει στις απαιτήσεις και στα χαρακτηριστικά του αγγλικού πρωταθλήματος. Αυτό που δεν ταίριαζε ήταν (και είναι) οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένη η αξιολόγηση που υπάρχει στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του οποίου σε κάθε τόνο, από το περασμένο κιόλας καλοκαίρι είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δεν πρόκειται να «ακούσουν» καν καμία προσφορά, αν αυτή δεν ξεπερνούσε τα 15 εκατ. ευρώ.

Και τέτοιες, η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξε ποτέ. Και αυτό γιατί η αξιολόγηση του Καμαρά από τις αγγλικές ομάδες (τις πρακτικά αποκλειστικά ενδιαφερόμενες) δεν με το ζόρι – και στο πολύ άνω όριο της… - έφτανε τα 10-12 εκατ. ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό πως στα όρια των 10 κινήθηκε η κρούση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς οι «λεπίδες» να έχουν πρόθεση – και να το ξεκαθαρίζουν – να αυξήσουν την προσφορά τους πάνω από τη συγκεκριμένη τιμή.

Ο Ολυμπιακός δεν δελεάστηκε, άλλη πρόταση δεν ήρθε, ο Καμαρά παρέμεινε στο ρόστερ. Η εμφάνιση του όμως στα δύο παιχνίδια με την Αρσεναλ και ειδικά σε αυτό του Λονδίνου, δικαίωσε τους «ερυθρόλευκους». Ο… ντόρος που προκάλεσε ο Αφρικανός μέσος δεν είναι τυχαίος και σίγουρα κέρδισε πόντους στην αξιολόγηση των αγγλικών ομάδων, κάτι που μεταφράζεται πρακτικά και σε εκατομμύρια. Σε εκατομμύρια που αυτές είναι διατεθειμένες να προσφέρουν, αλλά φυσικά και σε (παραπάνω) εκατομμύρια που ζητάει πλέον ο Ολυμπιακός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.