Ads Top

«Να παρακαλάνε να μην παίξει, δεν μπορεί ο Τσιμίκας»!


«Η χειρότερη κλήρωση - Ποια Άρσεναλ; - Μόνο αν πάνε όλα στραβά...» - Δηλώσεις που θα συζητηθούν!
Στο γεγονός ότι η Γουλβς είναι δυσκολότερη αντίπαλος από την Άρσεναλ και οι Πειραιώτες θα πρέπει να κάνουν τα πάντα καλά για να καταφέρουν να την αποκλείσουν, σχολίασε με δηλώσεις του στο sportdog ο Αντώνης Τσούτης.

Άρτιος αναλυτής τού αγγλικού ποδοσφαίρου, αποκάλυψε με ποιον τρόπο παίζει η αγγλική ομάδα, έδωσε οδηγίες για το πώς πρέπει να την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες της που ξεχωρίζουν.

"Πολύ δύσκολη αντίπαλος, δεν είναι καλή κλήρωση για τον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ καλύτερη η κλήρωση με την Άρσεναλ, γιατί η Γουλβς είναι δουλεμένη ομάδα και έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία με τον Νούνο Εσπίριτο, γι' αυτό και είναι καλύτερη κάθε χρόνο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Α. Τσούτης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Δεν το περίμεναν και οι ίδιοι ότι θα τα πήγαιναν τόσο καλά στην Ευρώπη. Έχουν παίξει 47 παιχνίδια από την αρχή μέχρι το τελευταίο σαββατιάτικο. Χαμηλών τόνων ομάδα, με 9 ή 10 Πορτογάλους και ο Μέντες ενορχηστρωτής ως μάνατζερ. Είναι εντελώς διαφορετική ομάδα από την Άρσεναλ, είναι δουλεμένη και όχι σοφτ ή βαριεστημένη, όπως τουλάχιστον είδα την Άρσεναλ στο Emirates εναντίον του Ολυμπιακού".



Πώς παίζει και ποιους πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός;

"Με 3-4-3. Υπάρχει αμφιβολία για την παρουσία του παιχταρά, του Τραορέ, που τον προφύλαξε και το περασμένο Σάββατο. Αν δεν παίξει ο Τραορέ ή αν θέλει να το πάει πιο κλειστά, τότε ίσως δούμε 3-5-2 με τον Ντετόκερ στον άξονα. Τρία στόπερ πάντα έχει, με τον Ντετόκερ και τον Κάστρο να είναι wing back. Σε εξαιρετική βρίσκεται και ο Ζότα, η Γουλβς είναι ομάδα που αν της δώσεις χώρο μπορείς να πάθεις χοντρή ζημιά. Αλλά έχουν τον ρεαλισμό να γνωρίζουν ότι και το 0-0 εδώ μια χαρά αποτέλεσμα είναι". 

Πώς χρειάζεται να παίξει ο Ολυμπιακός για να έχει τύχη απέναντι σε μια τέτοια ομάδα;

"Θέλει πολλή πειθαρχία. Η Άρσεναλ αποδείχτηκε ότι είναι ομάδα που φτιάχνεται, θα πρέπει να πάνε όλα πρίμα στον Ολυμπιακό και όλα στραβά σε εκείνους για να πάρει την πρόκριση η ελληνική ομάδα. Από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσε να κληρωθεί, πρέπει να παίξει πειθαρχημένα για να έχει τύχη. Θα πρέπει για 90 λεπτά να μην ξεφύγει ούτε χιλιοστό από τις εντολές του Μαρτίνς. Να μην τους δώσει γήπεδο, γιατί θα έχει πρόβλημα. Με τριάδα στα στόπερ, δεν ξέρω πώς μπορεί να την αντιμετωπίσει με επιτυχία. Ή θα πρέπει να πάει ο Ολυμπιακός και τρεις μπροστά (επιθετικό και δύο εξτρέμ) ή με δύο φορ για να τους κρατήσει πίσω. Αλλά ανασταλτικά τι θα κάνει; Δεν θα είναι εύκολα να παίξει με πλάτος ο Ολυμπιακός. Να παρακαλάνε στον Ολυμπιακό να μην παίξει ο Τραορέ, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να τον πιάσει ο Τσιμίκας. Αν είναι στα καλά του, δεν τον πιάνει. Εδώ ρεζίλεψε τον Μεντί, όταν έπαιξε με τη Σίτι, το εκτόπισμά του και η φυσική του δύναμη δεν υπάρχουν".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για την παρουσία του Ποντένσε, που ακόμα δεν έχει βρει σταθερό ρόλο στην ομάδα.

"Δεν θα έπαιζε με τη μία σε μια ομάδα που είναι έτοιμη, δουλεμένη. Μπροστά του υπάρχει και ο Νέβες, που είναι εξίσου σημαντικός. Μπορεί να τον βάλει βασικό με τον Ολυμπιακό, βέβαια. Να το δούμε αυτό το ζευγάρι, γιατί ο Μέντες έχει σχέση και με τη Γουλβς αλλά και με τον Ολυμπιακό. Πορτογάλοι εδώ, Πορτογάλοι και εκεί, αυτή η κλήρωση έχει αλατοπίπερο. Απλώς στον Ολυμπιακό πρέπει να βάλουν στο μυαλό τους ότι η Γουλβς είναι διαφορετική ομάδα από την Άρσεναλ".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.