Ads Top

Τρελό καλοκαιρινό «ντόμινο» με Νόιερ, Βλαχοδήμο και Σα!


Τα σενάρια για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η... προτελευταία μνηστήρας που προστέθηκε ύστερα από δημοσιεύματα (όχι και τόσο αξιόπιστης και φερέγγυας προέλευσης πάντως) στην Ισπανία, ενώ από την Πορτογαλία έγινε λόγος ακόμη και για ενδιαφέρον της Πόρτο!
Πόσο παράδοξο μοιάζει αυτό αν αναλογιστεί κανείς πως οι «δράκοι» δεν είχαν την παραμικρή πρόθεση να κρατήσουν τον Σα ούτε πρόπερσι, όταν και τον δάνεισαν στον Ολυμπιακό, ούτε και πέρυσι, όταν – τελικά – διαπραγματεύτηκαν την πώληση του στους «ερυθρόλευκους».

Θα αλλάξουν στάση τώρα, που ο διεθνής πλέον Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει εκτοξεύσει την αξία του, με τους «ερυθρόλευκους» να μην συζητάνε τίποτα λιγότερο από τα 13 εκατ. ευρώ που έχει οριοθετηθεί ως buy-out του Σα; Τουλάχστον συζητήσιμο και αμφίβολο και σε κάθε περίπτωση ενδεικτικό της… παράνοιας που μπορεί να δημιουργηθεί σε καιρό που δεν υπάρχουν ουσιαστικές και με βάση ειδήσεις και εξελίξεις.

Αυτό που πρέπει πάντως να σημειώσουμε και έχει να κάνει με το ευρύτερο πλαίσιο στην αγορά των τερματοφυλάκων. Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Μάνουελ Νόιερ από την Μπάγερν, αλλά και αυτή του Κέπα από την Τσέλσι, η δεδομένη αναζήτηση άλλων μεγάλων ομάδων για τερματοφύλακα, όπως η Ιντερ για παράδειγμα, είναι εξελίξεις που αν τελικά προκύψουν και συμβούν, τότε θα πυροδοτήσουν ένα… ντόμινο στη θέση του τερματοφύλακα που είναι πιθανό, προφανώς, να φτάσει ως και τον Σα (και φυσικά και τον «δικό» μας, τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο).

Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο μάνατζερ του, ο περίφημος Ζόρζε Μέντες είναι αυτός που μπορεί να επιταχύνει μια τέτοια διαδικασία και να… κερδίσει θέσεις στη «σειρά» που βρίσκεται ο πελάτης του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.