Ads Top

Τι ισχύει με το Ολυμπιακός-Γουλβς μετά την απόφαση της κυβέρνησης!


Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα διεξαχθούν «κεκλεισμένων των θυρών», αλλά μένει να δούμε τι θα γίνει με το Ολυμπιακός-Γουλβς για το Europa League.


«Κεκλεισμένων των θυρών» όλες οι αθλητικές δραστηριότητες λοιπόν για τις επόμενες δύο εβδομάδες λοιπόν όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Τα νέα μέτρα για την, όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη, πρόληψη κατά του κοροναϊου επηρεάζουν σίγουρα όλες τις εγχώριες διοργανώσεις αλλά μένει να δούμε τι θα γίνει και με το Ολυμπιακός-Γουλβς.

Και λέμε μένει να δούμε γιατί αυτήν την απόφαση πρέπει να την πάρει η UEFA μέσω επίσημης ανακοίνωσής της. Θα δεχτεί τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης (αρκετά πιθανό) ή θα αποφασίσει να γίνει με κόσμο.

Πριν από δύο μέρες η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως τόσο το Βαλένθια-Αταλάντα για το Champions League, όσο και το Ιντερ-Χετάφε για το Europa League, όπως επίσης και όλα ματς για το Youth League της UEFA.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η UEFA, έλαβε υπόψιν της τα μέτρα σε Ισπανία και Ιταλία και πήρε της αποφάσεις της. Βέβαια, η UEFA αποφάσισε επίσης πως το Σεβίλλη-Ρόμα θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο...

Tην ίδια ώρα στην Δανία η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε από μόνη της (χωρίς να υπάρχει απόφαση-ανακοίνωση της UEFA) πως το ματς με την Μπασάκσεχιρ για το Europa League θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών»!

Οι πιθανότητες λένε πως η UEFA θα δεχτεί τα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά μέχρι να το ανακοινώσει επίσημα δεν μπορούμε να πάρουμε κάποια θέση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.