Ads Top

Διπλή «βόμβα» Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!


Σαρωτικές αλλαγές στην Τούμπα - Ποιοι αποχωρούν στο τέλος της σεζόν!
Δεν είναι μυστικό. Ίσα ίσα που επιβεβαιώνονταν σε κάθε μεταγραφική απόφαση ή έστω σε κάθε απόφαση που βάσει ρόλου εντάσσονταν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Από το περασμένο καλοκαίρι, πριν καν τη φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Μάριο Μπράνκο είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Του ζητήθηκε να παραμείνει για να βοηθήσει το μεταγραφικό καλοκαίρι του Δικέφαλου.

Το έκανε, βάζοντας πλάτη στην κρίση που δημιουργήθηκε μετά το διαζύγιο με τον Ρουμάνο τεχνικό και παρότι δεν ήταν δική του εισήγηση ο Αμπέλ Φερέιρα εν τέλει ήταν το... αλεξικέραυνο του συμπατριώτη του και ο άνθρωπος που ανέλαβε να τον βάλει στο κλίμα των πρωταθλητών και να συμβάλλει στην ομαλότερη προσαρμογή του στα νέα δεδομένα.

Πέραν του Εσίτι (μεταγραφή, κίνηση και δαπάνη που χρεώνεται στο 100%...), άλλες μεταγραφικές επιλογές το περασμένο καλοκαίρι ο Μπράνκο δεν έκανε. Ίσα ίσα που βίωσε και αυτός τα όσα είχαν βιώσει στο παρελθόν και οι προκάτοχοί του, αφού κακά τα ψέματα, το πλάνο λειτουργίας και διοίκησης του ΠΑOΚ δεν αφήνει περιθώρια ελιγμών και πρωτοβουλιών στους εκάστοτε τεχνικούς διευθυντές του.

Έτσι, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, υπέβαλλε για δεύτερη φορά την παραίτησή του, η οποία επίσης -λόγω της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί με το FFP και κυρίως λόγω του ρόλου που έπαιζε ο Μπράνκο ως ο συνδετικός κρίκος με τον Φερέιρα- δεν έγινε, επίσης δεκτή.

Έκτοτε, τίποτα. Ήταν κοντά στην ομάδα, παρέμεινε κοντά στον Φερέιρα, αλλά να δικαιολογήσει τις αρμοδιότητες της θέσης του δεν μπόρεσε. Χρεώθηκε τη μεταγραφική νηνεμία της πρόσφατης χειμερινής περιόδου του Ιανουαρίου, χωρίς όμως να έχει ευθύνη γι' αυτήν. Ίσα ίσα που ο Μπράνκο προσπάθησε να γίνουν πωλήσεις, έστω και σε προτάσεις που δεν είχαν αξιολογηθεί ως κατάλληλες από τον ΠΑOΚ.

Πλέον, με το πρωτάθλημα να χάνεται, την ομάδα να παραμένει στο ασφυκτικό πλαίσιο του FFP, ο Πορτογάλος μετράει μέρες στην Τούμπα. Δεν πρόκειται να παραμείνει, αφού είναι ξεκάθαρο πως η στροφή που θα επιχειρηθεί (ή τουάχιστον αυτό φαντάζει πιθανότερο) σε στελέχωση του ΠΑOΚ με "δικά" του παιδιά, δεν χωράει τον Μπράνκο (ούτε και την πλουσιοπάροχη αμοιβή του).

Να σημειωθεί πάντως, επειδή παρουσιάζεται ως ο αποδιοπομπαίος τράγος ο νυν τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, πως η επιθυμία για λύση συνεργασίας είναι αμοιβαία, προϋπήρχε από την πλευρά του Πορτογάλου και δεν συνδέεται με τον Φερέιρα, ο οποίος επίσης δεν πρόκειται να παραμείνει μετά το τέλος της σεζόν στον πάγκο του ΠΑOΚ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.